ροή ειδήσεων

Σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Τι ετοιμάζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;


Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να προκαλέσει ...η σημερινή εσπευσμένη άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Αθήνα και τα σημαντικότατα ραντεβού που -όπως αποκαλύπτει το sdna.gr- έχουν προγραμματιστεί εντός της ημέρας με Αλαφούζο και Μελισσανίδη!

Ο Σαββίδης εμφανίζεται όχι απλώς προβληματισμένος, αλλά εξοργισμένος από τη στάση της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα του και από την απάθεια των ποδοσφαιρικών αρχών απέναντι στο εισαγγελικό πόρισμα Κορέα περί λειτουργίας «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και στην άσκηση διώξεων σε 16 πρόσωπα. Και προφανώς ο Σαββίδης εννοεί τα περί ανάληψης σοβαρών πρωτοβουλιών από την πλευρά του ΠΑΟΚ για να αλλάξει το τοπίο στο πρωτάθλημα και στη λειτουργία των θεσμών, της ΕΠΟ, της αθλητικής δικαιοσύνης και της Λίγκας. Δεν είναι τυχαίο ότι το αιφνίδιο ταξίδι του ιδιοκτήτη του Δικέφαλου στην Αθήνα και οι διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη προκύπτουν την ώρα που επιμένει στη σκέψη της αποχώρησης του ΠΑΟΚ από τη Σούπερ Λίγκα ώστε να ταρακουνήσει το «σύστημα» και να οδηγήσει σε έναν σεισμό που θα επιφέρει ριζικές ανατροπές στον χώρο! Το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή της απόσυρσης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα, είναι ένα από αυτά που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων του αφεντικού του με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη.
Ο Σαββίδης θα ενημερώσει τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για το σχέδιό του και προφανώς θα τους ζητήσει να συντονίσουν τη δράση τους, να δυναμώσουν τη φωνή τους και να συγκροτήσουν ένα αρραγές μέτωπο που θα απαιτήσει την επιβολή της νομιμότητας στο ποδόσφαιρο και την πάταξη της διαφθοράς. Ο Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να μπει -με κάθε κόστος- στα χαρακώματα κόντρα στο σημερινό «καθεστώς». Και θέλει σε αυτόν τον πόλεμο που θα ξεκινήσει να έχει δίπλα του όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την εκ βάθρων αλλαγή της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας προς την κατεύθυνση της διαφάνειας και της ισονομίας. Οι Σαββίδης, Αλαφούζος και Μελισσανίδης είχαν και στο παρελθόν σχετικές συζητήσεις, αλλά αυτές είχαν περισσότερο χαρακτήρα ανάλυσης των δεδομένων και ανταλλαγής προβληματισμών και πληροφοριών.
Αυτή τη φορά, ο Σαββίδης θα ζητήσει από τα αφεντικά του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να βγουν όλοι μαζί μπροστά, να αναζητήσουν τη σύμπραξη κι άλλων συμμάχων και να δείξουν μαζικά και με ενωτικό πνεύμα ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη συνέχιση της παρούσας κατάστασης. Είναι γνωστές, άλλωστε, οι πάγιες θέσεις και των Αλαφούζου και Μελισσανίδη, οι οποίες κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος σε επίπεδο αρχών με εκείνες του Σαββίδη. Κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στις σημερινές κρίσιμες μεταξύ τους διαβουλεύσεις στην Αθήνα. Και απομένει να διαπιστώσουμε πώς θα αποφασίσει να κινηθεί η «συμμαχία των τριών ισχυρών» ώστε να πετύχει το... ακατόρθωτο: το ποδόσφαιρο να σπάσει τα δεσμά της αμφισβήτησης, να παίζεται μόνο μέσα στα γήπεδα και να ξαναγίνει ελκυστικό για το κοινό.
Πηγή: sdna.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/15 08:18

    Βαλτε και το Μαρινακη, να συμπληρωθει το καρε.Λαθρεμποροι,πρεζεμποροι.γκακστερς.Κακομοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *