επικαιρότητα

ΤΟ «BLUE STAR ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΕΚΑΝΕ… ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (PICS+VID)Το «Blue Star Διαγόρας» ήταν το πρώτο επιβατικό πλοίο που έφθασε το 2015... στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο πέρασε τα «φανάρια» του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (1/1) προερχόμενο από τα νησιά των Δωδεκανήσων και το ακριτικό Καστελόριζο.


Με αφορμή την άφιξη του πρώτου πλοίου για το 2015, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και δώρα στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, σε δηλώσεις τόνισε: «Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για τον Πειραιά και το λιμάνι του, αφού δύο μεγάλα γεγονότα θα συμβούν τον Μάιο: θα γιορταστεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας και θα διοργανωθεί η Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο του Οργανισμού Λιμένων Ευρώπης (ESPO) με εκατοντάδες συμμετοχές, για πρώτη φορά στη χώρα μας».

«Σήμερα, εδώ στο Διαγόρας τιμούμε την ακτοπλοΐα η οποία συμβάλλει στη νησιωτικότητα και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς και τους κατοίκους των νησιών μας», τόνισε ο κ. Ανωμερίτης.newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης