επικαιρότητα

ΔΕΙΤΕ: Το υπερπολυτελές Μercedes που δεν χρειάζεται οδηγό! [video]Στο Λας Βέγκας και την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES η Mercedes παρουσίασε...
το αυτόνομο όχημά της, το ηλεκτρικό F 015 Luxury In Motion...


Ο Πρόεδρος του Ομίλου Daimler, Dr. Dieter Zetsche, παραχώρησε ομιλία με θέμα την τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων και την επίδρασή της στην κοινωνία, την κινητικότητα και το περιβάλλον. Παράλληλα αποκάλυψε το αυτόνομο μοντέλο της γερμανικής μάρκας, το οποίο βρίσκεται σε πρωτότυπο στάδιο.
Το τετραθέσιο τύπου lounge εσωτερικό προσφέρει άνετες μετακινήσεις για τους επιβάτες του αυτόνομου οχήματος. «Στον 21ο αιώνα η πολυτέλεια αφορά το χώρο και το χρόνο και το επαναστατικό πρωτότυπο F 015 Luxury in Motion προσφέρει αυτές τις πολυτέλειες», ανέφερε στην ομιλία του ο Dr. Zetsche. Τα καθίσματα είναι περιστεφόμενα ώστε οι επιβάτες να μπορούν να συνομιλούν, να χαλαρώνουν ή να εργάζονται.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά