ροή ειδήσεων

H Microsoft θα διαθέσει δωρεάν τα Windows 10;



Αν και η κυκλοφορία της αναμφισβήτητα κρίσιμης επόμενης έκδοσης των...



Windows δεν τοποθετείται νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2015, πολλοί εκτιμούν ότι η εκδήλωση της 21ης Ιανουαρίου θα συγκεντρώσει τέτοιο ενδιαφέρον που θα αποτελούσε την ιδανική χρονική στιγμή για την ανακοίνωση της δωρεάν διάθεσης των Windows στο εξής.
Κι αυτό καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα αναβαθμίσεων από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows στις οποίες εμμένουν επιχειρήσεις και οικιακοί χρήστες. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ένα ακαλλιέργητο και συνάμα εύφορο έδαφος για τους προγραμματιστές που διστάζουν ως τώρα να επενδύσουν στην ανάπτυξη Windows apps. Επιπλέον, η Microsoft έχει ήδη κάνει γνωστό ότι μετά την κυκλοφορία των Windows που θα κρύψουν στην ιστορία την αποτυχία των Windows 8, οι εφαρμογές τους θα είναι διαθέσιμες και για tablet, και για smartphone και για PC από ένα ενιαίο κατάστημα.

Μέχρι τώρα, η Microsoft δεν έχει αναφερθεί στην τιμολόγηση των Windows 10, για τους κατασκευαστές και για τους τελικούς χρήστες. Έχει ήδη όμως κάνει ένα πείραμα με την διάθεση των "Windows 8.1 with Bing" σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τους κατασκευαστές tablet με Intel Inside κάτω από 9 ίντσες (10 δολάρια), το οποίο μηδενίζεται υπό την προϋπόθεση ότι οι κατασκευαστές θα ορίσουν ως προεπιλεγμένη την μηχανή αναζήτησης της Microsoft και ως αρχική σελίδα στον browser το MSN. Ισόποση έκπτωση κερδίζουν επίσης και οι κατασκευαστές που κάνουν τις ίδιες ρυθμίσεις σε μεγαλύτερα tablet, μειώνοντας το κόστος των Windows 8.1 στα 15 δολάρια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εντόπισε η Μ.Τζο Φόλεϊ από το ZDnet, η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί ήδη η Microsoft με τα Windows 8.1 είναι φανερό ότι χρησιμοποιεί τα Windows για να προωθήσει το Bing, το MSN και το Office 365 Personal παρέχοντας το λειτουργικό αντί 15 μόλις δολαρίων, με ένα χρόνο δωρεάν χρήσης του Office 365. Επίσης, με την δημιουργία λογαριασμού Microsoft κατά την εκκίνηση των Windows 8, οι χρήστες αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στην υπηρεσία φιλοξενίας και συγχρονισμού αρχείων της εταιρείας, το OneDrive (το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό Microsoft).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *