ροή ειδήσεων

Δ. Σταμάτης: Kάθε 15μέρες θα «τραβάνε» από τις καταθέσεις των Ελλήνων



«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει μόνο σε διακοπή πληρωμής τόκων, οδηγώντας τη χώρα...
σε χρεοκοπία, αλλά και σε εσωτερικό δανεισμό, χρησιμοποιώντας τις καταθέσεις των Ελλήνων», ήταν η απάντηση του υπουργού Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, με αφορμή δηλώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αγοράς εντόκων γραμματίων του Δημοσίου. Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε δεκαπέντε μέρες θα «τραβάνε», προφανώς υποχρεωτικά, από τις καταθέσεις των Ελλήνων».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αποκάλυψη Τώρα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει μόνο σε διακοπή πληρωμής τόκων, οδηγώντας τη χώρα σε χρεοκοπία! Επίσημα μας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει και σε εσωτερικό δανεισμό, χρησιμοποιώντας τις καταθέσεις των Ελλήνων, ακόμη και των μικροκαταθετών, για αγορά εντόκων γραμματίων του Δημοσίου. Δηλαδή, κάθε δεκαπέντε μέρες θα «τραβάνε», προφανώς υποχρεωτικά, από τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Αυτό είναι το Plan B του ΣΥΡΙΖΑ!
Επιτέλους, τι θέλουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι και μόνη αυτή η αποκάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες; Τόσο ανεύθυνοι είναι;»

Πηγή: capital.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/1/15 22:21

    Εσείς που φάγατε τα χρήματα των ομολογιούχων? Αποδειχτήκατε μεγάλοι ψεύτες΄
    Ευτυχώς τώρα θα έρθει η Μίκα Ιατρίδη στη ΝΔ και θα σας "μαζέψει" να σας βάλει σε τάξη.
    Γιατί τόση "αγάπη" για την εξουσία να φάτε να φάτε λ@μόγι@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/15 23:05

      Φιλε καλη η θεωρια σου αλλα...θυμισου τι εγινε στην Κυπρο σε μια νυχτα οι ανθρωποι τα χασαν ΟΛΑ!!!Φαντασου να πας στο ΑΤΜ και να μην μπορεις να παρεις τα οποια χρηματα σου εχουν μεινει.....σκεφθητε και λιγο λογικα επειτελους και μην παρασυρεστε απο την δικαιολογημενη οργη για την ολη κατασταση και να σκεφτεστε οτι υπαρχουν και πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο την κατασταση που βιωνουμε ολοι τα τελευταια χρονια...Καλη χρονια καλα μυαλα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/15 17:07

      Καλοι τρομπες και οι κυπριοι και τους τα εφαγαν και Δ.Ν.Τ. στο κεφαλι τους μια και μυριστικαν αεριο και πετρελαια...Ασε που βαζω στοιχημα οτι βλεπεις ειδησεις στι mega η εχεις φιλιες με τον μπουμπουκο.....Σας πηραμε χαμπαρι

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/15 22:57

    Ρε βλακοσταματη αφου απο οικονομικα δεν το εχεις μην μιλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/15 23:10

    Τα λέμε στις 25 του μήνα αλήτες οι τρομοκρατία σας δεν θα περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/15 01:26

      Φιλε ψυχραιμια δεν σε εβρισε κανεις διαβασε προσεκτικα ολα τα δημοσιευματα του ξενου τυπου αυτων των ημερων.Δεν ειναι τρομοκρατια αλλα ζοφερη πραγματικοτητα που ευχομαι να μην την ζησουμε ποτε!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/1/15 17:05

      Ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα δημοσιευματα του ξενου τυπου με του Ελληνικου τυπου; Δεν ξερουμε τι ξεπουλιμενα τομαρια ειναι οι δημοσιογραφοι; Η πρεπει να κανουμε οτι αποφασιζουν οι οικοι αξιολογησης κ.λ. με τα γκολνεν μποις;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/1/15 17:10

      Τι ψυχραιμια ρε φιλε,τα λεφτα μας τα εκλεψαν τα λαμογια και τα πηραν στην ελβετια,τι ψυχραιμια!τα λεφτας μας ειναι στην ελβετια!οι κλεφτες φυλακη και τα κλεμενα πισω,οποια κυβερνηση και να ειναι η του συριζα η της χρυσης αυγης,οχι τους ιδιους κλεφτες παλι!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/15 01:47

    Θυμηθειτε το υπαρχουν λεφτα και τον αλλον που ελεγε να παγωσουν οι μισθοι και οι διορισμοι στο δημοσιο και οριστε που φτασαμε τωρα.!Εχετε την ιδια λογικη και τωρα μονο που οι συνεπειες θα ειναι πολυυυυ χειροτερες και δεν ειναι τρομοκρατια απλα,ειναι η πραγματικοτητα.Οι κατακτητες εχουν παρει τα μετρα τους,μπορουν και χωρις την Ελλαδα..Και οταν πια στεγνωσουμε εντελως θα συρθουμε αναγκαστικα στα ποδια τους ξεπουλωντας οσο οσο τη χωρα (βλ.φ αεριο,λιμανια,τη θρακη,τα νησια μας, τις μανες μας,τις αδελφες μας και ουτω καθ εξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/15 01:59

    Μετά την μαλακία των βουλευτών, σειρά έχει ο Ελληνικός λαός.
    Αν κανουμε και μεις την μαλακία, GAME OVER. Ότι χρήμα έχει απομείνει για την πληρωμή των ελάχιστων μισθών θα πάει αδιαβαστο. Καθήστε και σκεφτείτε λογικά χωρίς προκατάληψη.
    Την επόμενη μέρα, δεν θα υπάρχει γυρισμός. Κανείς δεν μας αγάπησε και ούτε πρόκειται να το κάνει. Όποιος έχει επαφές με εξωτερικό ξέρει, ότι τους γράφουν στα @@ τους "κοπρίτες και τεμπέληδες" Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/15 17:11

      Εχεις φαει το παραμυθι και εσυ οτι αν δεν παρθει η δοση δεν θα πληρωθουν οσοι πρεπει.Κοιτα τι ποσα πανε στην αποπληρωμη δανειων και τοκων και τι σε συνταξεις,μισθους,υγεια,παιδεια...Εχουμε πρωτογενες πλεονασμα υποτιθετε βγαινουμε με τα ιδια τα μαθηματικα που σε τρομοκρατουν και σου ριχνουν το τυρακι καπου καπου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/1/15 04:38

      Φίλε Ανώνυμος3/1/15, 5:11 μ.μ.

      Δυστυχώς το ποιος έχει φάει το παραμύθι, θα το διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/1/15 05:32

      @Ανώνυμος3/1/15, 5:11 μ.μ. PART 1 of 2

      Ανοιξα τον υπολογιστή για να στα γράψω πιο αναλυτικά γιατί από το κινητό δεν γίνεται...

      1. Λεφτά δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Με δανεικά πληρώνονται και οι μισθοί και οι συντάξεις. Με δανεικά κινείται και η όποια αγορά. Απλά θέλω να πιστεύω, ότι σιγά σιγά μειώνονται τα δανεικά για την κάλυψη των όποιων αναγκών του δημοσίου και ότι τα υπόλοιπα καλύπτονται από τα έσοδα του δημοσίου. Και αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός.

      2. Αυτά που πληρώνουμε τα έχουμε φάει. Αν όχι εγώ και εσύ, τα έχουν φάει κάποιοι άλλοι (υπέρμετροι και άχρηστοι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι, πολιτικοί, συνδικαλιστές, μίζες, ΜΚΟ και άλλα πολλά)

      3. Δεν υπάρχει περίτπωση να περάσουν τσαμπουκάδες τύπου δεν πληρώνω γιατί μας έχουν "τελειώσει". Τα λεφτά πάρθηκαν και πρέπει να πληρωθούν. Οταν δανείζεσαι από τοκογλύφους έτσι είναι.

      4. Δεν μπορεί να τρώς περισσότερα από όσα βγάζεις. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας.
      Το Ελληνικά κόμματα για να ικανοποιήσουν τα κοματόσκυλα και για ψηφοθηρία κλπ κλπ συντηρούσαν μια στρατιά από κοπρίτες στο δημόσιο συνεχώς αυξανόμενη και να τα αποτελέσματα. Βάλε και ότι οι περισσότεροι είμαστε κλέφτες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυρίως προς την Εφορία και θα αποκτήσεις μια ιδέα το πως φτάσαμε ως εδώ. Θα μου πεις αλλα κράτη δεν χρωστάνε? ΝΑΙ... αλλά εμάς εχουν βαλθεί να σταυρώσουν.

      5.Κανένα μα κανένα κόμμα δεν πρόκειται να μας σώσει λιγότερο ή περισσότερο από ότι γίνεται τώρα. Τι γίνεται τώρα? Σιγά σιγά επανέρχονται τα πράγματα (με Ελληνικό αίμα βέβαια) εκεί που πρέπει να ήταν έξαρχης. Συρίκνωση δημοσίου, πέλεκυς στους κλέφτες δημοσίου χρήματος κλπ κλπ. Αντε να γυρνάμε στα χωράφια σιγά σιγά που την έχουμε δει όλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν λέω ότι το τωρινό πολιτικό σύστημα δεν είναι σάπιο. ΕΙΝΑΙ. Αλλά είναι και όλα τα άλλα. Πάρτε το χαμπάρι
      Τι μένει λοιπόν? Να το παίξουμε τσαμπουκάδες σαν την Αργεντινή η οποία δεν έχει καμία σχεση με εμάς διότι σε πολλά πράγματα είναι αυτάρκης χώρα και να κλείσουν οι κάνουλες. Τότε θα δεις τι θα γίνει με τους κόπους μιας ζωής με τον εσωτερικό δανεισμό. Εμείς τι παράγουμε??? ΣΚΑΤΑ παράγουμε. Φτάνει το κρέας το σιτάρι τα λαχανικά και όλα τα βασικά για να ζήσουμε χωρίς εισαγωγές? ΣΚΑΤΑ!!! Κοπρίτες είμαστε. Λιγότερο από πριν, αλλά κοπρίτες και κακομαθημένοι κλέφτες. Και θέλαμε οι μαλάκες και διακοπο-δάνεια... Που πας ρε καραμήτρο??? Λένε ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Παπάρια. Ποτέ δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά και είμαι και αγράμματος. Ακόμα και χαμάλης δεν έχω πρόβλημα. Τίμια λεφτά. Αλλά όχι...στο δημόσιο ή στον δήμο ΟΛΟΙ.
      Και μην νομίζεις ότι πχ εσύ που μπορεί να μην έχεις μία στην άκρη δεν νοιάζει και δεν σε αγγίζει το όλο θέμα.... Είναι αλυσίδα το πράγμα. Θα σε πάρει και σένα η μπάλα. Γιατί χωρίς ρευστό στους μικροιδιοκτήτες δεν πρόκειται να ξανασταυρώσεις μεροκάμματο ούτε του αγίου....... Και αν σταυρώσεις, θα δουλεύεις σαν σκυλί σε πολυεθνικές με εκατό ευρώ το μήνα. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/1/15 05:33

      @Ανώνυμος3/1/15, 5:11 μ.μ. PART 2 of 2

      Τη ευκαιρία για τσαμπουκάδες την είχαμε στην αρχή της κρίσης και μόνο τότε. Αν τότε κάναμε αυτά που λέει ο παπάρας o τσίπρας τώρα, ναι θα είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα. Θα τους πιάναμε στον ύπνο. Γιατί όλη η Ευρώπη ήταν εκτεθειμένη στο Ελληνικό χρέος. Αλλά μας κυβερνάνε ζώα και δειλοί. Τώρα με αυτά τα ζώα που πέρασαν απο την εξουσία στην χώρα μας, είχαν τον χρόνο και γαϊδουρόδεσαν οι Ευρωπαίοι και μας έχουν χεσμένους. Το μόνο που μας άφησαν είναι μια ελπίδα να καταφέρουμε (πληρώνοντας βέβαια τοκογλυφικά επιτόκια) να σταθούμε στα πόδια μας.
      Η σωστή λύση είναι ναι μεν να πληρώνουμε τα άντερά μας σε επιτόκια, αλλά να υπάρξει ρευστότητα που την χρειαζόμαστε μέχρι να καταφέρουμε να μειώσουμε την ψαλίδα εσόδων εξόδων. Και για αυτό χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα και όχι πολιτικά σχήματα που πηδάνε σαν κατσίκια από το ένα άκρο στο άλλο (Κουβέλης) φτάνει να έρθουν στην εξουσία, αλλά ούτε αμούστακα μαλακισμένα χωρίς πείρα και ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους που ακόμα και στην ιδιωτική τους ζωή μαλακίες κάνουν. Και δεν έχω πιάσει το θέμα για το πόσο μισούν τον ίδιο τον Έλληνα σε σχέση με τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες. Τον Έλληνα που έχουν αξιώσεις να τον "σώσουν" από τους κακούς Ευρωπαίους. Δεν ξέρω αν βλέπεις εδώ το οξύμωρο σχήμα.

      ΑΥΤΑ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/15 12:16

    Εχει αναρωτηθεί κανείς όταν γράψει η Γερμανία το αρνητικό ποσο που τους χρωστάμε στον ισολογισμό τους, και αν ξυπνήσουν και άλλοι λαοί που χρωστούν και κάνουν το ίδιο τι πανηγύρια θα εχει η Μέρκελ με την παρέα της, αστέ τον λαό χωρίς τρομοκρατία να επιλέξει δημοκρατικά αυτο που θέλει η αυτο που ονειρεύεται δεν του έμεινε και τίποτα άλλο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *