ροή ειδήσεων

"Έρχεται" το πιο φθηνό smartphone της αγοράς- Πόσο θα κοστίζει;



Εντείνοντας τις προσπάθειές της να γίνει πιο ανταγωνιστική, η εταιρία Microsoft...

παρουσίασε-υπό το εμπορικό σήμα της Nokia, ένα smartphone, το οποίο θα κοστίζει μόλις 29 δολάρια.
Σύμφωνα με το newmoney.gr, η - έστω και 2G - σύνδεση στο internet του Nokia 215, το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες συσκευές χαμηλού κόστους της Microsoft, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στο Facebook, στο Twitter και σε ένα web browser.
Ο τεχνολογικός κολοσσός Redmond, χρησιμοποιεί το εν λόγω τηλέφωνο ως μια ευκαιρία να αξιοποιήσει τους χρήστες που δεν έχουν συνδεθεί ποτέ με mobile internet.
«Με τα εξαιρετικά προσιτά κινητά μας τηλέφωνα και τις ψηφιακές υπηρεσίες, βλέπουμε μια εμπνευσμένη ευκαιρία για να συνδέσουμε δισεκατομμύρια ανθρώπους στο Διαδίκτυο για πρώτη φορά», δήλωσε ο Jo Harlow, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft.
Το Nokia 215 θα κυκλοφορήσει σε «επιλεγμένες αγορές» στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η Microsoft υποστηρίζει, επίσης, ότι η μπαταρία του τηλεφώνου θα έχει διάρκεια ζωής έως και 29 ημέρες.
Η Microsoft απέκτησε τις επαγγελματικές συσκευές της Nokia το περασμένο έτος έναντι 5,44 δισ. ευρώ. Από τότε, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το εξαιρετικά χαμηλού κόστους τηλέφωνο Nokia 130 έναντι 19 ευρώ, το οποίο όμως δεν υποστήριζε υπηρεσίες internet. Η αμερικανική εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης ένα πιο ακριβό smartphone, το Νοέμβριο, το οποίο όμως δεν απέφερε τις αναμενόμενες πωλήσεις.
















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *