ροή ειδήσεων

Δείτε το Πρωτοχρονιάτικο ΔΩΡΟ που έδωσε στους εργαζόμενους η αλυσίδα SUPER MARKET “MAΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ”!!


Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στην ....
επιχείρηση «άλλοι 15 εργαζόμενοι θυσιάστηκαν στο βωμό του κέρδους» ενώ καταγγέλονται οι συνθλήκες εργασίας στη συγκεκριμένη εταιρία.

Με απολύσεις υποδέχτηκε το νέο έτος η αλυσίδα σούπερ μαρκετ «Μαρινόπουλος»

Η ανακοίνωση του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.»

«Ακόμη και αυτές τις γιορτινές μέρες, η επιχείρηση ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ συνεχίζει να μοιράζει στους εργαζόμενους απολύσεις. Παρά τις διαβεβαιώσεις της επιχείρησης για ανάπτυξη και άνοιγμα καινούργιων καταστημάτων κάποιοι εργαζόμενοι «περισσεύουν». Δεκαπέντε ακόμη συνάδελφοί μας θυσιάστηκαν στο βωμό του κέρδους, έχασαν την δουλειά τους τις μέρες των γιορτών.

Στη μεγάλη οικογένεια ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,σύμφωνα με το seleo.gr: όπου ανήκει και η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ και τόσες άλλες που το τελευταίο διάστημα αγοράστηκαν, η μείωση του προσωπικού έχει σαν αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της δουλειάς μας, τις παραπάνω ώρες δουλειάς που έγιναν περισσότερες με την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Πολλά καταστήματα λειτουργούν χωρίς θέρμανση, χωρίς συνεργείο καθαρισμού, παραβιάζονται κανόνες ασφάλειας για τη ζωή και την υγεία των εργαζόμενων και των καταναλωτών.
Στη γιορτινή περίοδο αυξήθηκε ο τζίρος και τα κέρδη, η εργοδοσία με «μεγαλοψυχία» «ευχαρίστησε» τους εργαζόμενους με αύξηση της έκπτωσης επί των αγορών τους, ενώ ένα χρόνο τώρα δεν καταβάλει το επίδομα γάμου και το ταμειακό επίδομα.

Στην επιχείρηση που δουλεύουμε έχουμε τέτοια ανάπτυξη, που περισσεύουν οι εργαζόμενοι στην αποθήκη, στα γραφεία, στα καταστήματα, και απολύονται με κάθε τρόπο ακόμα και παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η εργοδοσία αξιοποιώντας την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια ξεφορτώνεται τους συναδέλφους με δικαιώματα για να προσλάβει πάμφθηνους, χωρίς δικαιώματα και πολλές φορές επιδοτούμενους μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ ώστε να έχει πρόσθετα κέρδη.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας διεκδικεί την ανάκληση όλων των απολύσεων στην επιχείρηση ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Δηλώνει ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει και να καλεί τους συναδέλφους μας στις επιχειρήσεις για ενιαίο συντονισμό και αγώνα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους οργανωμένα να διεκδικήσουμε να μην χαθεί καμία θέση εργασίας με πλήρη δικαιώματα για όλους τους συναδέλφους, να καταβληθούν τα επιδόματα που κόπηκαν»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/15 19:53

    Τον έχω ήδη βάλει στην μαύρη λίστα των αγορών μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *