ροή ειδήσεων

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ποιος υπουργός και νυν βουλευτής της Ν.Δ έκανε άνω κάτω την αστυνομία για να έχει φρούρηση στις… πολυτελείς διακοπές του!


Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το περασμένο...
Σαββατοκύριακο έγινε άνω κάτω η βάρδια πολλών αστυνομικών των τμημάτων Γραβιάς, Δελφών και Άμφισσας στη Φωκίδα μετά το αίτημα πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της ΝΔ να έχει αστυνομική προστασία κατά την διαμονή του ίδιου και της οικογενείας του, στο γνωστό συγκρότημα « Έλατος» (Elatos Resort & Health Club) στην Αγόριανη Παρνασσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο Star Κεντρικής Ελλάδας, η περιοχή της Γραβιάς και των Δελφών είχε ελλιπή αστυνόμευση το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, καθώς αιφνιδίως δόθηκε (προφορική και όχι έγγραφη) εντολή στο αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς για έναν αρχικά αστυνομικό το Σάββατο, να κάνει βάρδια στον Έλατο από τις 5μμ έως τις 11μμ για να προστατεύει τον πρώην δημοφιλή υπουργό και την επίσης πασίγνωστη σύζυγό του – στο όνομα της οποίας ήταν κλεισμένο το δωμάτιο – με συνέπεια το τμήμα να μείνει με έναν μόνο αστυνομικό, δηλαδή χωρίς καμία δυναμική παρέμβασης.

Την νύχτα προς το ξημέρωμα της Κυριακή, σύμφωνα με τo lamiastar.gr, η Γραβιά δήλωσε αδυναμία να καλύψει και την νυχτερινή περιπολία στον Παρνασσό με συνέπεια η εντολή να πάει στο έτερο τμήμα των Δελφών. Αστυνομικοί ταλαιπωρήθηκαν, έχασαν ρεπό και άλλαξαν πρόγραμμα, πολίτες έμειναν αβοήθητοι και περιοχές αφύλακτες επειδή ένας πρώην υπουργός δεν ένιωθε ασφαλής με τους δικούς του αστυνομικούς και ζήτησε ενισχύσεις για την προστασία του, εν ώρα ύπνου και μπάνιου στην πισίνα….

Μόλις το θέμα έγινε γνωστό οι κάτοικοι της περιοχή που έχουν ως μόνιμο αίτημα την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα , έγιναν έξω φρενών με τον τρόπο που ακόμη και σήμερα ορισμένοι κάνουν κατάχρηση εξουσίας…

Τα συμπεράσματα δικά σας..



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/15 10:05

    Τα συμπερασματα μας ειναι οτι ο καθενας λεει την πιπα του γιατι δεν εχει τι να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *