ροή ειδήσεων

«Τρυπώσαμε» στο κινητό του Βαρουφάκη… φωτος


Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της εκλογής της προέδρου της βουλής,...
συνελήφθη σε πολλά φωτογραφικά καρέ να ασχολείται με το κινητό του. 

Δείτε τι ανακαλύψαμε.

Η πρώτη εμφάνιση του δημοφιλέστερου της νέας κυβέρνησης, Γιάνη Βαρουφάκη στη βουλή, δεν μπορούσε παρά να στρέψει τους φωτογραφικούς φακούς πάνω του. Ο Υπουργός Οικονομικών, κάθισε πρώτα στη δεύτερη σειρά εδράνων της κυβέρνησης, ενώ έπειτα βρέθηκε μπροστά και δίπλα στους Πάνο Καμμένο και Νίκο Βούτση.
ε καμία περίπτωση, δεν άφησε το κινητό από τα χέρια του. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε να απομονώνεται και να μιλά στο τηλέφωνο. Αργότερα ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών μέσω twitter μας έλυσε την απορία, λέγοντας πως μιλούσε με την κόρη του.




Oι πιο… αποκαλυπτικές από αυτές μας δίνουν την ευκαιρία να τρυπώσουμε στην επιφάνεια εργασίας του τηλεφώνου του και να μάθουμε διάφορα και ενδιαφέροντα.

Ο Υπουργός Οικονομικών, φαίνεται να αποθηκεύει το τηλέφωνο κάποιου Βούρτση.
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για το ποιος είναι ο «κ. Βούρτσης». Είτε ο Υπουργός Εσωτερικών της νέας κυβέρνησης, Νίκος Βούτσης, είτε ο πρώην Υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης. Αν βέβαια, δεν μας απατά η μνήμη μας, ο βουλευτής πλέον της ΝΔ, δεν πέρασε από τα έδρανα της κυβέρνησης, ως εκ τούτου, μοιάζει κάπως δύσκολο να είναι εκείνος που το νούμερό του αποθηκεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αντίθετα, κοντά του στα κυβερνητικά έδρανα, ήταν ο Νίκος Βούτσης. Θα πει κανείς, στελέχη της ίδιας κυβέρνησης, δεν έχουν ο ένας το κινητό του άλλου; Ε, δεν είναι δα και απίθανο! Ο Γιάνης Βαρουφάκης από την ημέρα που ανέλαβε δεν προλαβαίνει ούτε να ξεκουραστεί από τα ταξίδια, ενώ δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γνωρίζεται με όλα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.









Σε κάθε περίπτωση είτε του ενός, είτε του άλλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης εκτός από το να αφαιρεί σύμφωνα από το δικό του όνομα έχει την τάση να προσθέτει ή να αλλάζει θέση σε σύμφωνα στα ονόματα των άλλων! Υπάρχει βέβαια και το τρίτο ενδεχόμενο. Να μην είναι κανείς από τους δύο κοινοβουλευτικούς άνδρες με το παρόμοιο όνομα. Googlαροντας πέσαμε πάνω σε έναν οδοντίατρο και έναν πλαστικό χειρουργό. Λες;

Σε κάθε περίπτωση, από την οθόνη του κινητού του Γιάνη Βαρουφάκη, διαπιστώνουμε ακόμα:
Ότι έχει φορτίσει πρόσφατα το κινητό καθώς η μπαταρία είναι στο 95%, ότι έχει ειδοποιήσεις (πολλές εικάζουμε) e-mail, twitter και μηνυμάτων, έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth (γιατί άραγε;-τρώει μπαταρία) και τέλος –ως όφειλε- έχει το κινητό του στο «αθόρυβο»…




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *