ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Τα εισιτήρια με Απόλλωνα Πατρών



Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης...
του Κολοσσού Ρόδου με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Βενετόκλειο το Σάββατο (25/02, 17.00), για τη 18η αγωνιστική της Basket League. Οι διοικούντες τους νησιώτες εξέδωσαν σήμερα (26/02) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται προς δέκα και δεκαπέντε ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσει και περιορισμένος αριθμός των πέντε ευρώ για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ανακοίνωση: «Φίλοι του Κολοσσού H Hotels, το Σάββατο 28/02/15 σας περιμένουμε στοΒενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο, ώρα 17.00, στον αγώνα απέναντι στον ΑπόλλωναΠάτρας. Στα εύκολα και τα δύσκολα, πάντα κοντά στην ομάδα, ο 6ος παίκτης που δίνει τη δύναμη της νίκης είσαι σταθερά εσύ! Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ, 10 ευρώ (μέχρις εξαντλήσεως) και 5 ευρώ για παιδιά από 7 έως 15 ετών, αλλά και για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιδεικνύοντας την ειδική τους ταυτότητα.

Φίλοι μας, το εισιτήριο είναι το οξυγόνο για την ομάδα μας, καλύπτει με δυσκολία, τις περισσότερες φορές, τα έξοδα κάθε αγώνα. Για αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία σας και τη στήριξή σας σε κάθε επίπεδο. Προωθήστε την ενημέρωση για τον αγώνα, δημιουργείστε δυναμική παρουσία των φίλων του Κολοσσού H Hotels, γεμίστε το γήπεδο και χαρείτε ένα όμορφο αγώνα, μια γιορτή του μπάσκετ!».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *