ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για Ολυμπιακό



Στη διάθεση των φιλάθλων έχουν τεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα... τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν την Κυριακή (15/02/15, 15.30) στο Βενετόκλειο, για τη 16η αγωνιστική της Basket League. Οι διοικούντες τους νησιώτες εξέδωσαν σήμερα (11/02) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται προς είκοσι ευρώ, ενώ διατίθεται και περιορισμένος αριθμός των πέντε ευρώ για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

Η ανακοίνωση: «Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κολοσσός H Hotels - Ολυμπιακός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1 - τηλ. 2241022261) και ώρες 11.00-15.00. Επίσης, εισιτήρια θα βρείτε στο γυμναστήριο Family Fit της Γιούλη Ματσαμά στην οδό Έρνεστ Μπέβιν και Καναδά 40 (γωνία), τηλ. 2241024114, στο D’ Amboise Dine.Drink.Dance στον πεζόδρομο, στο MickeLo Cafe στην Ορφανίδου δίπλα στο Colorado και στο Τέχνη και Δώρα στην οδό Αμερικής 27, έως την Πέμπτη 12/02».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *