ροή ειδήσεων

Το βίντεο του Χάρβαρντ που πρέπει να δει κάθε Έλληνας – «Μαθήματα από την Ελληνική Κρίση»



Από την αρχή της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας (2009) και τι δεν ακούσαμε από εχθρούς, φίλους, ακόμα και εκείνους που...

εκλέξαμε για να μας κυβερνήσουν.
Ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, σπάταλοι… Ότι δεν έχουμε επιχειρηματικό πνεύμα και το μόνο που κάνουμε είναι να συντηρούμε, με δανεικά, ένα τεράστιο δημόσιο τομέα.
Σαφώς και σε κάθε κατηγορία υπάρχει ένας πυρήνας αλήθειας, αλλά αυτά ισχύουν για όλους τους λαούς, όλα τα έθνη, όχι ειδικά για τους Έλληνες και σαφώς δεν είναι ο κανόνας.
Το 2012 ο καθηγητής Ρίτσαρντ Πάρκερ του Χάρβαρντ γύρισε το ακόλουθο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε μέσα στη σχολή. Το θέμα του είχε τίτλο «Μαθήματα από την Ελληνική Κρίση» και ουσιαστικά επιχείρησε να απαντήσει στους κατήγορους των Ελλήνων και να διαψεύσει όλα αυτά που λέγονται εις βάρος μας.
Το βίντεο παρέμεινε άγνωστο στο ελληνικό κοινό, μέχρι που πριν λίγο καιρό, στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, αναρτήθηκε στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους.
Δείτε το προσεκτικά κι αν νιώσετε ότι λέει την αλήθεια διαδώστε το… Είναι μια εξαίρεση που «φωνάζει» την αλήθεια για τους Έλληνες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *