ροή ειδήσεων

Αίτημα διερεύνησης και αποκατάστασης κακοτεχνιών του οδικού δικτύου της Ρόδου


Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη, Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε ακόμη μία ζωή στο νησί μας,..όταν το αυτοκίνητο μιας νέας άτυχης συμπολίτισσάς μας έπεσε από τη γέφυρα, λίγο πριν από το ξενοδοχείο Colossos, με αφορμή μια έντονη βροχόπτωση.

Δυστυχώς τα νερά που λιμνάζουν λίγο πριν τη γέφυρα, λόγω κακοτεχνίας στο οδόστρωμα του συγκεκριμένου σημείου, καθιστούν τη διέλευση των οχημάτων άκρως επικίνδυνη και δυστυχώς κάποιες φορές μοιραία.

Είναι κοινό μυστικό το πώς γίνονται οι ασφαλτοστρώσεις στα κατασκευαστικά έργα στη χώρα μας, όπως επίσης και οι περίοδοι που επιλέγονται να αποπερατωθούν και να παραδοθούν αυτά τα έργα.

Περιμένουμε από εσάς να κάνετε την υπέρβαση, γιατί η ασφάλεια των δημοτών δεν πρέπει να συνδέεται επ’ ουδενί με κατασκευαστικά έργα που συνήθως γίνονται κατά την προεκλογική περίοδο.

Η ανάγκη παρέμβασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου θα πρέπει να είναι άμεση!

Κύριε Περιφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε, χωρίς καμία πρόθεση για κριτική, αντιπολίτευση ή επίρριψη ευθυνών και έχοντας στόχο μόνο τη λύση του προβλήματος, ζητώ να προγραμματίσετε αρχικά μια καταγραφή/διερεύνηση των κακοτεχνιών του οδικού δικτύου σε όλο το νησί και στη συνέχεια να φροντίσετε για την άμεση αποκατάστασή του.

Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες του νησιού μας θα εκτιμήσουν περισσότερο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί σωστά και μελετημένα, απαλλαγμένο από τις συνήθεις προεκλογικές «χρονικές πιέσεις», παρά μια επικείμενη πρόχειρη, επιφανειακή και επιπόλαιη εκτέλεσή του.

Με την ελπίδα πως θα εισακουσθούν οι παραπάνω εκκλήσεις και προτάσεις που αποτελούν και επιθυμία όλων, ανεξαιρέτως, των κατοίκων του νησιού αλλά και για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, που το μοναδικό λάθος που θα κάνουν θα είναι να κυκλοφορήσουν με βροχή…

Είμαστε σίγουροι ότι με την αυξημένη ευαισθησία που σας διακρίνει στα θέματα ασφάλειας των δημοτών, θα εντάξετε το παραπάνω έργο στις άμεσες προτεραιότητές σας.

Με τιμή,

Παναγιώτης Τοκούζης

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *