ροή ειδήσεων

Στην Κρήτη η έρευνα για τον καταψύκτη με το Καλάσνικοφ που έστειλαν στη Ρόδο



Ψάχνουν τον αποστολέα των πάνω από 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και του ενός υποπολυβόλου Καλάσνικοφ...

Έναν άνδρα από τα Χανιά με το μικρό όνομα «Μιχάλης» αναζητούν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ως τον αποστολέα του καταψύκτη που έφτασε μέσω εταιρείας μεταφορών στο νησί έχοντας μέσα περισσότερα από 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα υποπολυβόλο Καλάσνικοφ!

Ο 34χρονος που πήγε στο πρακτορείο να παραλάβει τον καταψύκτη στις 13 Μαρτίου και συνελήφθη μόλις τον έβαλε στο αγροτικό φορτηγάκι του, ισχυρίστηκε πως γνώρισε τον αποστολέα από την Κρήτη πριν από δύο μήνες στη Ρόδο και, όταν πληροφορήθηκε πως διακινούσε ναρκωτικά, του ζήτησε να του στείλει μια μικρή ποσότητα χασίς για δική του χρήση. Όπως υποστήριξε στην απολογία του, ο «Μιχάλης» του είπε ότι θα έστελνε μεγαλύτερη ποσότητα την οποία θα παραλάμβανε κάποιο πρόσωπο που θα επικοινωνούσε μαζί του, αλλά δεν του ανέφερε κάτι σχετικά με το Καλάσνικοφ.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του, καθώς στο σπίτι του 34χρονου κατασχέθηκαν άλλα 840 γραμμάρια κάνναβης, 12,5 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα περίστροφο, μαζί με 2.500 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι, διέταξαν την προφυλάκισή του και οδηγήθηκε στις φυλακές. Η έρευνα για τον εντοπισμό του άγνωστου -προς το παρόν- «Μιχάλη» συνεχίζεται.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *