ροή ειδήσεων

Οικειοθελή διετή παράταση της στρατιωτικής θητείας με μισθό, προανήγγειλε ο Καμμένος



Θα υπηρετούν σε ειδική υπηρεσία, όπως η παλαιά ΜΟΜΑ και όσοι έχουν τα προσόντα... και το επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Μια νέα υπηρεσία του στρατού, που θα θυμίζει πολύ την παλαιά ΜΟΜΑ, σκέπτεται να δημιουργήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Για την στελέχωση της υπηρεσίας ο υπουργός, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζεται παράταση της στρατιωτικής θητείας επί πληρωμή με επαγγελματική έμμισθη σχέση. Έτσι, όσοι έχουν τα προσόντα και το επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για, τουλάχιστον, δύο χρόνια και να πληρώνονται με το μισθό του υπαξιωματικού.

«Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε παιδιά που είναι χειριστές μηχανημάτων και θέλουν να δουλέψουν», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία των κατασκευαστικών εταιριών που θα αναλάβουν τα έργα σε όλη τη περιφέρεια, ενώ αναφερόμενος στα μηχανήματα που απαιτούνται, αναμένονται προσφορές από τις ΗΠΑ και η Ρωσία.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *