ροή ειδήσεων

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Τέτοιους Αστυνομικούς χρειάζεται η χώρα! Δείτε τι έκανε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ


Λάβαμε και μεταδίδουμε ευχαριστήρια επιστολή πολίτη της Θεσσαλονίκης για την ανθρωπιά που έδειξε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ... μετά από επίθεση ληστή σε ηλικιωμένο.

Τετάρτη 18/2/15 Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ώρα: 14:00...

«Ο 85χρονος Παπαδόπουλος Αριστείδης προχωρά προς τη είσοδο της πολυκατοικίας του όταν ξαφνικά τον πλησιάζει νεαρός και του ζητάει το πορτοφόλι του και προσπαθεί με την βία να του το αποσπάσει. Ο ηλικιωμένος αντιστέκεται και αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Στις φωνές του ανταποκρίνεται ένας νεαρός που εργάζεται ως δόκιμος αστυνομικός στην Αλβανία, ο οποίος ακινητοποιεί τον δράστη με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ που έχει φθάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του. Η συνέχεια είναι η έννοια του ανθρώπινου προσώπου του Έλληνα αστυνομικού. Ο ένας εκ των μελών της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας νεαρός αστυνομικός τελειώνοντας την βάρδια του, πήγε στην οικία του ηλικιωμένου με δική του πρωτοβουλία και μετέφερε τον ηλικιωμένο άγνωστο προς αυτόν στο εφημερεύων νοσοκομείο Γεννηματά με ασθενοφόρο για να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί άν έχει χτυπήσει κατά το περιστατικό.

Τελειώνοντας τον μετέφερε με ταξί στην οικία του μην αφήνοντας τον να πληρώσει ούτε το κόμιστρο. Τον καληνύχτισε δίνοντας τουτον αριθμό του κινητού του και λέγοντας του πως ότι χρειαστεί να μην διστάσει να του τηλεφωνήσει και ότι θα περάσει να τον δεί και ο ίδιος. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ λέγεται Κεχρηστάκης Δημήτριος και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να πω ότι είναι τιμή για την ΕΛ.ΑΣ να έχει τέτοια στελέχη».

Ο ηλικιωμένος έχει στείλει ευχαριστήριο σημείωμα στην ΓαΔΘ, καθώς και αίτημα για να βραβευθεί ο αστυνομικος.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *