ροή ειδήσεων

Ποιος πρώην βουλευτής το γυρνάει στο…τραγούδι;



Όταν διαπίστωσε πως μετά από έξι εκλογικές αναμετρήσεις θα έχανε την βουλευτική του έδρα...

βρισκόταν σε τηλεοπτικό πάνελ και προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Ήξερε ότι τα πάντα θα αλλάξουν. Και κυρίως η καθημερινότητά του.

«Ζω έναν άλλο ρυθμό ζωής πια αλλά έπρεπε από την αρχή να δω τα δεδομένα σε μια νέα πραγματικότητα. Όλα αυτά τα κοιτάω πάντα μέσα από μια θετική οπτική και προσπαθώ να μετατρέψω την οποιαδήποτε άσχημη συγκυρία εξελίσσεται γύρω μου σε θετική και δημιουργική. Ένας χώρος, λοιπόν, που μου επιτρέπει να δημιουργώ είναι αυτός της μουσικής» τόνισε μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, και νυν μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, Χρήστος Αηδόνης.



«Γράφω μουσική και στίχους αλλά δεν τραγουδάω ο ίδιος παρά μόνο σε παρέες. Ασχολούμαι με το έντεχνο, λαϊκό και το ελαφρολαϊκό τραγούδι. Οφείλω πάντως να πω πως εκείνη που πάντοτε με παρακινούσε να δημοσιοποιήσω τα τραγούδια μου ήταν η Άννα Νταλάρα που πίστευε πολύ σε αυτά που γράφω και στο όποιο ταλέντο θεωρούσε πως διαθέτω. Γι΄ αυτό και θα ήταν τιμή μου αν ο Γιώργος Νταλάρας διάλεγε να ερμηνεύσει κάποιο από τα 80 τραγούδια που έχω στο συρτάρι. Την ίδια χαρά,σύμφωνα με το nocomments,θα αισθανόμουν αν τραγουδούσαν κάποια από αυτά που γράφω ερμηνευτές που θαυμάζω όπως είναι ο Μανώλης Λιδάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πασχάλης Τερζής καθώς και αρκετοί άλλοι τους οποίους ίσως τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ», σημείωσε ο κ. Αηδόνης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *