ροή ειδήσεων

Οι αριθμοί δείχνουν Παναθηναϊκό



Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή, μετανιώνοντας για το γκολ που δέχθηκε από τον «αιώνιο» αντίπαλο στις καθυστερήσεις...

Οι 28 βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι «πράσινοι», έχοντας δει το «stop» μονάχα στη Νέα Σμύρνη με την ισοπαλία (1-1) με τον Πανιώνιο, καθιστούν την πορεία του συνόλου του Γιάννη Αναστασίου, τέτοια πρωταθλητισμού.

Αυτή τη στιγμή, δίχως να του έχουν αφαιρεθεί ακόμα οι τρεις βαθμοί της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο ελέω της αναβολής του αγώνα με τον Πανθρακικό που μάλλον θα αργήσει πολύ να γίνει, το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή, μετανιώνοντας για το γκολ που δέχθηκε από τον «αιώνιο» αντίπαλο στις καθυστερήσεις...

Εκείνο το γκολ του Τσόρι δίνει στον Ολυμπιακό πλεονέκτημα σε περίπτωση «συγκατοίκησης» στην κορυφή, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, πάντως, να έχει 22 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα «τρίποντο» πήραν... αέρα και οι δύο ομάδες από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που φυσικά δεν έγινε ποτέ καθώς έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ο θεσσαλικός σύλλογος.

Οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει και περισσότερες φορές από τον Ολυμπιακό, με 21 γκολ έναντι 18 των Πειραιωτών, με τους παίκτες του Αναστασίου να έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα περισσότερες από μια φορές στις τελευταίες τέσσερις νίκες τους.

Σύμφωνα με τους αριθμούς που δίνει επίσημα η Σούπερ Λιγκ, οι εν ενεργεία Κυπελλούχοι πετυχαίνουν ένα γκολ κάθε 6,8 ευκαιρίες, ενώ ο Ολυμπιακός φτάνει στις 7,1 φάσεις ανά γκολ.

Σε επίπεδο αμυντικής συμπεριφοράς, το «τριφύλλι» έχει μαζέψει τη μπάλα από την εστία του εφτά φορές μέσα στον β' γύρο του πρωταθλήματος έναντι μόλις τριών του Ολυμπιακού, ωστόσο, μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει τα δύο γκολ από τον ΟΦΗ και τα τρία από τον ΠΑΟΚ, αφού σχετικά οι επιδόσεις του Λουκ Στιλ και το «δέσιμο» των Ταυλαρίδη – Σίλντενφελντ στα στόπερ έχουν βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος, ξεπερνάει σε συγκομιδή βαθμών την ομάδα του νταμπλ του 2010 που είχε έξι νίκες σε δέκα παιχνίδια, ενώ υπερέχει κατά μόλις δύο βαθμούς το σύνολο του Ιτζάκ Σουμ που είχε 30 πόντους με 10 «τρίποντα» τη σεζόν 2003-2004 που πάλι ολοκληρώθηκε με πρωτάθλημα και Κύπελλο.

πηγή: gazzetta.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *