ροή ειδήσεων

Ρόδος: ''Ο αδερφός μου είναι δολοφόνος - Την σκότωσε και προσπαθεί να τα φορτώσει σε εμένα''!


4 μήνες μετά τη δολοφονία που συγκλόνισε το νησί, η βασική κατηγορούμενη δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα...
Ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προσέφυγε χθες, η κατηγορούμενη για το φόνο της γιαγιάς της, που είναι κρατούμενη στις Δικαστικές Φυλακές Θήβας. Βασικό αίτημα η αντικατάσταση της κράτησής της με περιοριστικούς όρους.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη την 4η Νοεμβρίου 2014 και της αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της ληστείας με λεία μία τηλεόραση (από κοινού με τον αδερφό και συγκατηγορούμενό της) σε βάρος της γιαγιάς της, Ουρανίας Γερόλυμου του Ευαγγέλου.

Στην προσφυγή της τονίζει εισαγωγικά ότι από το σύνολο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί δεν προκύπτει από πουθενά κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος της και ότι οι κατηγορίες έχουν στηριχτεί αποκλειστικά στην ψευδέστατη «ενοχοποιητική» κατάθεση του αδερφού της, της οποίας μοναδική σκοπιμότητα είναι να μετακυλήσει σε εκείνη την ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της γιαγιάς τους.

Αφού αναφέρεται σε καταθέσεις συγκατηγορούμενων της υποστηρίζει ότι ο αδελφός της καταφανέστατα ψεύδεται ισχυριζόμενος ότι πληροφορήθηκε από εκείνη μετά τις 21.00 για πρώτη φορά ότι είχε σε προγενέστερο χρόνο δήθεν αφαιρέσει την τηλεόραση της γιαγιάς της, ενώ υπάρχουν τρεις μαρτυρίες και η μία μάλιστα ένορκη, ότι εκείνος συζητούσε για την κλαπείσα τηλεόραση ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014 και λίγο μετά τις 17.00.

Σύμφωνα δε με την κατάθεση του αδερφού της, η ίδια λίγο μετά τις 21.00 τον ενημέρωσε ότι είχε αφήσει λιπόθυμη τη γιαγιά τους από «μια σπρωξιά» και ότι εν συνεχεία αφαίρεσε την τηλεόρασή της.

Πηγή: dimokratiki.gr
gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *