επικαιρότητα

Ρόδος: Γκρέμισε τη τζαμαρία με κλεμμένο φορτηγό... για να κλέψει υπολογιστή!Απανωτές κλοπές από τρεις δράστες που τελικά συνελήφθησαν από την αστυνομία...
Ο... κλέψας του κλέψαντος στη Ρόδο! Τρεις νεαροί Έλληνες, δυο άνδρες και μια γυναίκα, έκλεβαν φορτηγά και τα παραχωρούσαν ο ένας στον άλλο, ενώ ο ένας από αυτούς γκρέμισε και την τζαμαρία μιας επιχείρησης ταχυμεταφορών στην πόλη της Ρόδου για να κλέψει έναν φορητό υπολογιστή!

Την... θορυβώδη διάρρηξη έκανε την περασμένη Τρίτη ένας 31χρονος με ένα κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγάκι, το οποίο στη συνέχεια διέθεσε σε έναν 33χρονο και την 38χρονη φίλη του. Φαίνεται, όμως, πως δεν ήταν του... γούστου τους επειδή ήταν ανοικτού τύπου, γιατί το εγκατέλειψαν και ο 33χρονος έκλεψε ένα κλειστό φορτηγάκι! Και αυτό, όμως, το εγκατέλειψε δίπλα στο φορτηγό που του είχε παραδώσει ο 33χρονος.

Τα δυο οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και ο κλεμμένος υπολογιστής που βρέθηκε στο σπίτι του 33χρονου. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή: protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης