ροή ειδήσεων

Σήμερα λασποβροχή - Από Δευτέρα βελτίωση



Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες... κυρίως στα ανατολικά και τα νότια θα είναι ο καιρός. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχει σήμερα η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τοπικού χαρακτήρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά (πάνω από 1500μ). Τα φαινόμενα θα βελτιωθούν από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείξει 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές οπού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου (πάνω από 1500μ). Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς στην Πελοπόννησο να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες θα είναι σήμερα ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, θα έχουν σήμερα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός τη Δευτέρα

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα και μόνο στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη θα εκδηλωθούν, τις πρωινές ώρες, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά οι οποίες είναι πιθανό να «δώσουν» τοπικές βροχές τη νύχτα. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα στα Ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πηγή: ΕΜΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *