ροή ειδήσεων

Ε-Π-Ι-Κ-Η δικαιολογία από παίκτη του Ολυμπιακού για τη χειρονομία του στο ματς με την ΑΕΚ!



Καμία άσεμνη χειρονομία δεν έγινε από Περέιρα και Κασάμι στο ντέρμπι του Κυπέλλου... με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μόνο με τη φαντασία μπορεί να δεχτεί κάποιος κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο Ολυμπιακός στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ!


Απολογήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βίτορ Περέιρα και ο Παϊτίμ Κασάμι, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε (πολύ καθυστερημένα) εναντίον τους για τη συμπεριφορά τους κατά την επίτευξη του γκολ στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η πειθαρχική δίωξη είχε ασκηθεί έπειτα από καταγγελία της ΑΕΚ.

Άπαντες εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Θόδωρο Γιαννίκο, ο οποίος επιχείρησε να πείσει τα μέλη της επιτροπής, ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποια άσεμνη χειρονομία από πλευράς Περέιρα και Κασάμι και ότι χρειάζεται πολύ… φαντασία για να θεωρηθεί ότι με τις κινήσεις τους στο γκολ έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα!

Δεν δίστασε μάλιστα να ισχυριστεί ότι αυτό που είδαμε ήταν απλό… κούνημα χεριών, ή στην χειρότερη… τον Κασάμι να δείχνει τον μηρό του!

Ρόλο στις αντιδράσεις πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ολυμπιακού, έπαιξε και το ότι ο Κασάμι είναι Αλβανός!

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού κατά την απολογία του:

«Για το περιστατικό που καταγγέλλει η ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε από τον διαιτητή, ούτε από τον παρατηρητή, ούτε από την αστυνομία.

Η ΑΕΚ κάνει μια προσπάθεια να απαγκιστρωθεί και να απεμπολήσει τις ευθύνες της για την διακοπή του αγώνα. Δείχνει ως ενόχους για την εισβολή τον παίκτη και τον προπονητή μας.

Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να δείχνει άσεμνες χειρονομίες του Κασάμι, πλην ίσως μιας που και πάλι πρέπει να δώσεις μια… αφαιρετική δημιουργική ερμηνεία για να θεωρηθεί άσεμνη χειρονομία. Ο Κασάμι δείχνει τον μηρό του. Θέλει φαντασία για να πεις ότι δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Μόνο η Ώρα για Σπορ που είναι εφημερίδα της ΑΕΚ ερμήνευσε έτσι την φωτογραφία και κάποια σάιτ που είναι εχθρικά προς τον Ολυμπιακό.

Ο Κασάμι είναι ένας ήπιων τόνων άνθρωπος. Είναι όμως αλβανικής καταγωγής και για κάποιους αυτό είναι μίασμα και προκαλεί τη μήνη των ανεγκέφαλων.

Στη φάση του γκολ κουνάει απλώς τα χέρια του πάνω κάτω. Με πολύ φαντασία λες ότι δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Όσο για τον προπονητή μας, ήταν σε όλο το ματς σε μεγάλη ένταση. Με το που μπήκε το γκολ έφυγε στο κόρνερ. Το ίδιο και οι παίκτες. Οι οπαδοί έχουν ήδη εισβάλει στο ταρτάν. Ο Περέιρα κουνάει τα χέρια του και φωνάζει. Δεν υπάρχει σαφής άσεμνη χειρονομία. Άλλωστε δεν έχει μπει ακόμη στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι λίγους μήνες εδώ και μέχρι να παίξει με την ΑΕΚ δεν την είχε δει ποτέ, ούτε καν την ήξερε. Γιατί να έχει μένος εναντίον τους;

Δεν υπάρχει καμία χειρονομία. Είναι και οι δύο ακέραιοι χαρακτήρες και επαγγελματίες. Ζητάμε την απαλλαγή μας».

Να σημειωθεί ότι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία στον Ολυμπιακό για κατάθεση υπομνήματος ως την Δευτέρα το μεσημέρι και η απόφαση θα ανακοινωθεί ως το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» κινδυνεύουν μόνο με πρόστιμο και όχι με αγωνιστικό αποκλεισμό…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/15 14:55

    krima pou se xalase alla auto itan mia apli kinisi ton xerion .... tora gia to epiki ASTO MEGALE
    mallon xexases ti legate stin iperaspistiki grammi tou navas opios ekane kolodaxtila ston kosmo kai meta mas eipate oti edixne to scor 1-1 .. auto nai EINAI EPIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *