ροή ειδήσεων

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ η νέα ναυτική τραγωδία στην Ρόδο-Τρεις νεκροί, ανάμεσα τους ένα παιδί



ΔΕΙΤΕ τους τίτλους των διεθνών μέσων ενημέρωσης...

​Ένα από τα πρώτα θέματα στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι η νέα ναυτική τραγωδία στην Ρόδο, λίγες μόλις ημέρες μετά την «γενοκτονία» (όπως χαρακτηρίστηκε) που έλαβε χώρα στην Ιταλία, όπου υπάρχουν φόβοι μέχρι και για 900 νεκρούς (ανάμεσα τους 40-50 παιδιά).

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το πρωί της Δευτέρας ένα σκάφος με περίπου 150 μετανάστες βυθίστηκε στην παραλία Ζέρυφου στην Ρόδο, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς: έναν άνδρα, μα γυναίκα και ένα παιδάκι.

Η συγκλονιστική αυτή είδηση «φιλοξενείται» στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων διεθνών ΜΜΕ, ενώ η «Daily Mail» δημοσιεύει συγκλονιστικές φωτογραφίες με το πτώμα ενός μικρού παιδιού να ανασύρεται από την θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ:

Η Daily Mail γράφει: "Ένας άνδρας κρατά προστατευτικά στα χέρια του το άψυχο κορμί ενός μικρού μετανάστη που πνίγηκε κοντά στην πολλά υποσχόμενη Ευρωπαϊκή γη: Το νέο θύμα της Μεσογειακής γενοκτονίας που βρέθηκε στην Ελλάδα, είναι ένα από τα 1.000 που έφυγαν από την ζωή τις τελευταίες 24 ώρες"


Το Reuters λέει: "Άλλο ένα καράβι βυθίστηκε στην Ελλάδα, την ώρα που τα άψυχα κορμιά από την ναυτική τραγωδία στην Ιταλία ξεβράζονται στις ακτές της Μάλτας"


Η Express γράφει στόν τίτλο της: "Πέθαναν σαν ποντίκια μέσα στα κλουβιά. Άλλα δυο βυθισμένα πλοία στην Μεσόγειο με νεκρούς μετανάστες"


Το Radio Australia αναφέρει πως "υπάρχει και ένα παιδί ανάμεσα στους νεκρούς μετανάστες μετά την νέα ναυτική τραγωδία στην Ρόδο"


Το Euronews κάνει λόγο για "πνιγμένους μετανάστες όταν το πλοίο που τους μετέφερε, αναποδογύρισε στα νερά της Ρόδου"


Η Telegraph γράφει στον τίτλο της "η τελευταία ναυτική τραγωδία στην Ρόδο σκοτώνει τρεις μετανάστες"


Τέλος, ο Independent λέει: "Τρεις νεκροί από τους μετανάστες που διασώθηκαν όταν το πλοίο που τους μετέφερε αναποδογύρισε στην Ρόδο"


star.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *