ροή ειδήσεων

ΑΙΣΧΟΣ !!! Aποφυλακίζουν και τους ισοβίτες εμπόρους ναρκωτικών


Αδύνατον πλέον να παρακολουθήσει κανείς την «λογική» της κυβέρνησης....

Με διάταξη που έβαλε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος μειώνει στην πενταετία τον εγκλεισμό σε φυλακή, στους εμπόρους ναρκωτικών, αφού, όπως αναφέρει, «το έγκλημα τους δεν ενέχει ανθρωποκτόνα δράση», ή αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Δηλαδή σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης και το «τερατούργημα» που έχει φτιάξει όσοι εμπορεύονται τον θάνατο των ναρκωτικών δεν σκοτώνουν!
Όσο για τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην τρομοκρατική 17Ν,Σάββα Ξηρό και τους ομοίους του εγκληματίες η παραμονή τους στην φυλακή, αν και ισοβίτες περιορίζονται στα δέκα χρόνια, εφόσον είναι κλονισμένη σοβαρά η υγεία τους.
Συγκεκριμένα, σε αλλαγές προς το ευνοϊκότερο για συγκεκριμένους ισοβίτες, με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, ώστε να μπορούν να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Όπως είπε ο υπουργός, όσοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα που δεν ενέχουν ανθρωποκτόνα δράση και πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η επίμαχη διάταξη, τότε θα μπορούν να εκτίσουν κατ’ οίκον την ποινή τους, εφόσον παραμείνουν έγκλειστοι σε σωφρονιστικό κατάστημα πέντε -αντί δέκα- ετών.
Αδικήματα που επιφέρουν ισόβια κάθειρξη και δεν έχουν ανθρωποκτόνα δράση είναι αυτά της οικονομικής απάτης ή υπεξαίρεσης κατά του Δημοσίου, καθώς και το μεγάλο εμπόριο ναρκωτικών αξίας άνω των 75.000 ευρώ.
Όπως προκύπτει από την παραπάνω απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, ο Σάββας Ξηρός που έχει καταδικαστεί σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε πέντε δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην οργάνωση «17 Νοέμβρη», θα εκτίσει ποινή δέκα ετών μέσα στη φυλακή και την υπόλοιπη ποινή θα την εκτίσει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/15 00:43

    Άλλη μια παράλογη λογική πράξη της (δικαιοσύνης) αφήνουν έξω αυτούς για να έχουν χώρο για εμάς!!! που χρωστάμε στην εφορία και ας είμαστε απλήρωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/15 11:54

    Αντε βγειτε παλι στο Συνταγμα να διαδηλωσετε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.Ολοι οι εγκληματιες και οι λαθρομεταναστες εξω.Οποιος απο εμας χρωσταει κανενα φραγκο στο κρατος εξ αιτιας της καταστασης στην οποια αυτοι μας εφεραν ,μεσα.Ελληνοποιηση καθε κογκολεζου,νιγηριανου,πακιστανου,αφγανου και αλβανου ετσι ωστε να μπορουν να του δωσουν και δικαιωμα ψηφου,και να δειτε σε ποσο καιρο θα εξαφανιστει η Ελλαδα.Αλλα τετοιος σαπιος και μπασταρδεμενος λαος τετοια του αξιζουν.Αντε και αν ξανακαταφερετε να δειτε εκλογες ψηφιστε τωρα ΚΚΕ.Με τις υγειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *