ροή ειδήσεων

Βάνδαλοι κατέστρεψαν τη νέα παιδική χαρά στην Παλιά Πόλη πριν καν παραδοθεί σε χρήση! (ΦΩΤΟ)


Βάνδαλοι κατέστρεψαν τη νέα παιδική χαρά στην Πλατεία Αλχαδέφ στην Παλιά Πόλη... πριν καν παραδοθεί σε χρήση! ενώ ολοκληρώθηκαν σχεδόν οι εργασίες και ενώ ήταν έτοιμη η παιδική χαρά να λειτουργήσει, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον εργολάβο ο οποίος είδε μισοκατεστραμμένη την όλη εγκατάσταση. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο αντιδήμαρχος Παλιάς Πόλης κ. Γ. Κακούλης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης χατζηιωάννου για να πραγματοποιήσουν αυτοψία. Όπως διαπιστώθηκε κάποιοι προκάλεσαν ζημιές στην περίφραξη, στον ειδικό τάπητα και στα παιχνίδια, το κόστος των οποίων εκτιμάται στα 10.000 ευρώ τουλάχιστον.

Το έργο εντάσσεται σε μία ευρύτερη εργολαβία παρεμβάσεων που έγινε στην Παλιά Πόλη και αποσκοπούσε στην αναβάθμιση μίας περιοχής η οποία είχε έντονο πρόβλημα παραβατικότητας, καθώς στο πάρκο της Πλατείας Αλχαδέφ σύχναζαν χρήστες ναρκωτικών!

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Χατζηιωάννου τόνισε ότι είναι αδιανόητο σε περιόδους ισχνών αγελάδων να γίνονται έργα από τη δημοτική αρχή και ταυτόχρονα να καταστρέφονται από κάποιους… ο κ. Χατζηιωάννου απηύθυνε έκκληση προς όλους να σέβονται τα πάρκα για να είναι καθαρά και να έχουν ζωή.








“Είναι αυτονόητο από πολλές γειτονιές να γίνονται παράπονα για την εικόνα των πάρκων και για την έλλειψη των παρεμβάσεων από τη νέα δημοτική αρχή. Όταν όμως σε μία εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα και γίνονται παρεμβάσεις τότε οι ίδιοι οι πολίτες θα πρέπει να προστατεύσουν αυτή την δημόσια περιουσία. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αναβαθμίζει αυτή την περιοχή η οποία ούτως ή άλλως έχει πάρα πολλά προβλήματα. Βέβαια οφείλω να αναγνωρίσω ότι πέρα από την παρέμβαση που έγινε με την παιδική χαρά θα πρέπει να ολοκληρωθεί και με την φροντίδα του γύρω χώρου, τον καθαρισμό της άγριας βλάστησης κλπ. Αυτή είναι μία δική μας υποχρέωση την οποία και θα αναλάβουμε. Θέλω όμως να ζητήσω από τους πολίτες να διαφυλάξουμε αυτή την παρέμβαση. Το να δημιουργεί ο δήμος και την ίδια στιγμή να τα καταστρέφουμε και να εκφράζονται παράπονα είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχισθεί. Χρειάζεται ευαισθητοποίηση από όλους ώστε τα πάρκα να είναι καθαρά και ζωντανά. Προσωπικά έχω μεγαλώσει σε αυτή την περιοχή, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και πιστεύω ότι ήταν μία ατυχής στιγμή αυτή…”, δήλωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *