ροή ειδήσεων

«Περνούσα ένα Γολγοθά -Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω» - βιντεο



Συντετριμμένη η 22χρονη Μαρία...


Αφέθηκε ελεύθερη - Είχε προετοιμάσει την επίθεση στις συμμαθήτριές της -Είχε πάρει δύο κουζινομάχαιρα μαζί της από το σπίτι -«Δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί», τόνισε ο πατέρας της -Ήταν απόμακρη, την κορόιδευαν λόγω της εμφάνισής της, λέει συμμαθητής της

Ελεύθερη αφέθηκε η 22χρονη μαθήτρια που συνελήφθη χθες με τη διαδικασία του αυτόφωρου για σωματική επίθεση με μαχαίρι και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε συμμαθήτριες της.


Η κοπέλα σήμερα παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα, συνοδεία της δικηγόρου της ποινικολόγου Γιάννας Παναγοπούλου η οποία δηλώνει στο protothema.gr: «Η εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερη θα την αναλάβει ψυχολόγος –ψυχίατρος θα διαγνώσουν τη ψυχική κατάσταση της και να σημειώσω ότι ορίστηκε τακτική δικάσιμος την 6η Ιουνίου.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία. Η 22χρονη μεταφέρθηκε, με συνοδεία αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να την εξετάσει ψυχίατρος.

Συντετριμμένη μπροστά στις κάμερες βγαίνοντας από τα δικαστήρια, προσπάθησε να μιλήσει για το τι περνούσε στη σχολή.

«Περνούσα ένα Γολγοθά...», ανέφερε ταραγμένη και σταμάτησε δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player






«Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω, να βάλω φρένο ήταν ο μόνος τρόπος», είπε στον Εισαγγελέα και μίλησε για τα φρικτά βασανιστήρια και το bullying που δεχόταν από ομάδα συμμαθητριών της.

«Μπορώ ως αδύναμος άνθρωπος να σταθώ στα πόδια μου και να τις αντιμετωπίζω», είχε γράψει στο ημερολόγιό της λίγες μέρες πριν την επίθεση που έκανε στις συμμαθήτριές της.

Λίγο μετά τις 11 έφτασε στα δικαστήρια Πειραιά ο πατέρας της 22χρονης Μαρίας, κύριος Γιώργος Κουσίδης.

Ο πατέρας της 22χρονης σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα δικαστήρια τόνισε πως η κόρη του έπεφτε θύμα εκφοβισμού και λεκτικής βίας και πως σαν γονιός γνώριζε την κατάσταση αλλά δεν περίμενε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player




Από την πλευρά της η μητέρα της δηλώνει στο protothema.gr ότι η κόρη της είναι θύμα παρατεταμένου bullying από τους συμφοιτητές της λόγω καταγωγής- είναι ρωσοπόντια- και μάλιστα όπως ισχυρίζεται από το πρώτο ακόμη έτος την πείραζαν, τη χλεύαζαν και πριν λίγο καιρό απείλησαν ότι θα της κάνουν κακό όπως είχε πει στην ίδια της τη μητέρα η 22χρονη Μαρία.

Μάλιστα όπως η μητέρα της υποστηρίζει το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να κάνει τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι να παροτρύνει την κόρη τους να κάνει υπομονή για αν τελειώσει τη σχολή ενώ για να είναι όσο μπορούσε περισσότερο κοντά της πήγαινε και την έπαιρνε από τη σχολή σε καθημερινή βάση.

Σε ερώτημα για το πώς βρέθηκε το μαχαίρι στα χέρια της κόρης της ισχυρίζεται ότι κάποιοι από τους συμφοιτητές της, της έστησαν παγίδα και το έβαλαν επίτηδες στην τσάντα της ενώ για την επίθεση που έκανε η κόρη της σε συμφοιτήτριά της λέει ότι προφανώς έφτασε στα όριά της και δεν άντεχε άλλο αυτόν τον εξευτελισμό που υφίστατο καθημερινά στη Σχολή.

Ακούστε τι δηλώνει η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας στο protothema.gr.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

«Στην τάξη είχαμε διαχωριστεί σε κλίκες, ήταν τα παιδιά που ήταν από άλλη χώρα είχαν σχηματίσει την κλίκα τους και γενικότερα η Μαριά δεχόταν ρατσισμό από άλλα παιδιά», λέει στο protothema.gr συμμαθητής της.

Αυτά όμως όπως εξηγεί δεν την είχαν ενοχλήσει, «δεν είχαν πει κάτι για αυτήν αλλά έρχονταν σε αντιπαράθεση πολλές φορές.

Ο συμμαθητής της 22χρονης μας αναφέρει ένα περιστατικό. Το προηγούμενο διάστημα προσπαθώντας να κανονίσουν να πάνε εκδρομή, είχε δημιουργηθεί ένταση μεταξύ της Μαρίας και των συμμαθητών της, καθώς εκείνη δεν ήθελε να πάει. «Η Μαρία δεν ήθελε να έρθει και ρώτησε αν μπορούσε να γίνει αυτό, τότε "έπεσαν" όλοι πάνω της και την κατηγόρησαν ότι θα τους χαλάσει την εκδρομή», αναφέρει.

Η Μαρία ήταν πολύ ήσυχη σαν χαρακτήρας μας λέει, «δεν ενοχλούσε κανέναν, ήταν απόμακρη και όλοι, επειδή την έβλεπαν έτσι την κορόιδευαν και λόγω της εμφάνισής της»

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/4/15 21:32

    Οτι και να εγινε, δεν ειχε το δικαίωμα τα μαχαιρώσει.... ειναι αδικαιολόγητη προφανώς εχει ψυχολογικά προβλήματα, και εμάς μας κοροιδευαν στο σχολείο αλλα δεν μαχαιρώσαμε ποτε, απο την σκεψη εως την πράξη υπαρχει μεγάλη διαφορά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *