ροή ειδήσεων

Εκτός σύνδεσης τα πλοία της Κάσου, απούλητα τα αρνιά



Απούλητα κινδυνεύουν να μείνουν τα αμνοερίφια της Κάσου, λόγω προβλημάτων με τα πλοία....

Με καταστροφή απειλούνται οι κτηνοτρόφοι της Κάσου, καθώς λόγω των προβλημάτων στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού τους με άλλες περιοχές, κινδυνεύουν να μείνουν απούλητα τα αμνοερίφιά τους.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, όλα όσα συνέβησαν με το πλοίο «Κορνάρος» αλλά και η γενικότερη δύσκολη κατάσταση στα νησιά, έφεραν στην επιφάνεια ένα ακόμα πρόβλημα.

Πρόκειται για τη διάθεση των αμνοεριφίων, που ανέρχονται σε περίπου 2.000 και τα οποία είναι αδύνατο να διατεθούν στην αγορά για τις μέρες του Πάσχα, κάτι που θα οδηγήσει σε καταστροφή τους κτηνοτρόφους.

Μάλιστα για το λόγο αυτό έστειλε έγγραφο στα αρμόδια υπουργεία ανάπτυξης και ναυτιλίας, προκειμένου να δοθεί κάποια λύση.

Πάντως όπως είπε ο έπαρχος Καρπάθου- Κάσου Γιάννης Μηνατσής, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες με το πλοίο Κορνάρος στην Κάσο, μετά από αίτημα προς την εταιρία Blue star θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο δρομολόγιο με πλοίο από τη Ρόδο.

Όμως το πλοίο θα προσεγγίσει μόνο το λιμάνι στα Πηγάδια Καρπάθου και όχι το Διαφάνι και την Κάσο λόγω ιδιαιτερότητας των δύο λιμανιών τα οποία δεν μπορούν να το δεχτούν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *