ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πλούσια λεία για νεαρό που διέρρηξε έξι αυτοκίνητα



Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους.....
Στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις φορητοί υπολογιστές, έντεκα κινητά τηλέφωνα, έξι κλειδιά αυτοκινήτων, έξι κάρτες τραπεζών, ένας χαρτοφύλακας και ένα ρολόι

Είναι άξιο απορίας πώς -από αμέλεια ή… υπερβολική σιγουριά- άφησαν πολύτιμα αντικείμενα στο έλεος κάθε επιτήδειου οι ιδιοκτήτες τους, που τα εξέθεταν σε κοινή θέα μέσα στα αυτοκίνητά τους στη Ρόδο! Ένας 25χρονος έσπευδε να επωφεληθεί, παραβιάζοντας τα οχήματα.

Στην κατοχή του, όταν προσήχθη ως ύποπτος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν τρεις φορητοί υπολογιστές, έντεκα κινητά τηλέφωνα, έξι κλειδιά αυτοκινήτων, έξι κάρτες τραπεζών, ένας χαρτοφύλακας και ένα ρολόι, τα οποία παραδέχθηκε ότι έκλεψε από έξι αυτοκίνητα που διέρρηξε από τον περασμένο Νοέμβριο!

Ο νεαρός, που είχε πάνω του και μια σιδερογροθιά για την οποία, εκτός από διακεκριμένες κλοπές, κατηγορείται και για παράνομη οπλοφορία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκε, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ώσπου να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις και να βρεθούν οι νόμιμοι κάτοχοί τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *