ροή ειδήσεων

Ημερίδα ποιότητας για τον τουρισμό στη Ρόδο



Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού... για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης εκδήλωσης, διοργανώνει τη “2η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου” αύριο, Παρασκευή 3 Απριλίου (από τις 17:00 έως τις 22:00) στο ξενοδοχείο Rodos Park.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι:

Δημήτρης Κούτουλας – σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, πανεπιστημιακός
Γιώργος Χαιρέτης - διευθύνων σύμβουλος Meeting Point Hellas
Οράτιος Μουρατίδης - γενικός διευθυντής της εταιρείας Checksafetyfirst – Cristal International Standards Greece & Cyprus
Μανώλης Απλανεδάκης - διευθυντής ΤΕΖ Tour Hellas
Χάρης Λουκαράς – οικονομολόγος M.Sc, εμπειρογνώμονας τουρισμού,

καθώς και όλοι οι τουριστικοί φορείς και οι αρχές της Ρόδου.

Η ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν τα προβλήματα της Ρόδου, θα αξιολογηθούν, θα προταθούν λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση του προορισμού. Ο ΣΔΞΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και ιδέες υλοποίησης με ανάλογες δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια πριν την έναρξη της σαιζόν. Στόχος και σκοπός η καθιέρωση της ημερίδας κάθε χρόνο, ώστε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου.

traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *