ροή ειδήσεων

Με σενάρια τρόμου για κραχ τη Μεγάλη Πέμπτη προετοιμάζουν τη μεγάλη κωλοτούμπα



Συνολικά η Ελλάδα πρέπει τη Μεγάλη Τετάρτη να αναχρηματοδοτήσει.... έντοκα γραμμάτια 1,4 δισ. εκ των οποίων τα 750 εκατομμυρίων ευρώ ανήκουν σε ξένους επενδυτές, οι οποίοι δεν προτίθενται να επαναγοράσουν ομόλογα...

Αμέσως μετά, τη Μεγάλη Πέμπτη η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλλει δόση 450 εκατομμυρίων ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο....

Τις ημέρες αυτές και τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη θα "τρέχει" το Euroworking Group και κάπως έτσι σε συνδυασμό με...τα ποσά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να επαναφέρουν το σενάριο για κραχ στις αργίες του Πάσχα με τα γνωστά μέτρα για περιορισμό κίνησης κεφαλαίων κλπ


Μάλιστα με πολύ νόημα κάποιοι θυμίζουν ότι αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα το Δημόσιο πρέπει να πληρώσει μισθού, στις 15 Απριλίου, και κάπως έτσι με βάση τη ρήση του Α. Τσίπρα λένε ότι η Ελλάδα από 8 Απριλίου ως 15 θα κληθεί να επιλέξει εάν θα πληρώσει του δανειστές της ή τους μισθούς.

Η Bank of America-Merril Lynch εξηγεί σε έκθεσή της ότι εάν η Ελλάδα δεν πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, δεν θα σημάνει αυτόματα πιστωτικό γεγονός. Η Ελλάδα αναμένεται να ξεμείνει από ρευστό στις 20 Απριλίου, όταν πρέπει να πληρωθούν τόκοι 80 εκ. ευρώ στην ΕΚΤ.
Από τη στιγμή που δεν θα πληρωθεί η δόση, οι διαδικασίες που θα κινηθούν τόσο από το ΔΝΤ όσο και από τους Ευρωπαίους διαρκούν περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει το Μάιο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/15 22:02

    Μακάρι να γίνει επιτέλους αυτό το πολυαναμενόμενο και προσδοκώμενο κραχ από όλους εσάς τους δημοσιογράφους που μας ζαλίσατε τα αυτιά. Το μεγάλο αστείο θα είναι όταν θα κλαίτε όλοι σας μετά. Τα αφεντικά σας επειδή θα πληρωθούν με αέρα για τις αναρτήσεις διαφημίσεων. Εσείς που θα πάρετε μισθό αφού δείτε πρώτα τον Χριστό ντυμένο στρατιώτη. Οι δημοσιοϋπάλληλοι και όλοι οι υπόλοιποι κρατικόσιτοι, οι συνταξιούχοι που ήλπιζαν σε αυξημένη σύνταξη, οι επιδοτούμενοι άνεργοι και όσοι αναμένουν πρόσληψη -επαναπρόσληψη στο Δημόσιο και γι’ αυτό έχουν κωλύσει τώρα σαν στρείδια στο ΣΥΡΙΖΑ όπως παλιότερα ήταν αγκιστρωμένοι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όταν πλέον και η κυβέρνηση αναγκεμένη έστω και για λίγα εκατομμύρια βάλει επιτέλους Δικαστές και οικονομική αστυνομία στο κυνήγι και πολυετή καταδίκη μεγάλων μπαταχτσήδων οφειλετών όπως είναι οι καναλάρχες σας και οι εκδότες σας. Να σας δούμε και εσάς τα παπαγαλάκια της διαπλοκής να εισβάλετε στα σπίτια των αφεντικών σας για λίγα χιλιάρικα. Και επειδή το θέαμα θα είναι τραγικό αφ’ ενός αν θα σκοτωνόσαστε μεταξύ σας και αφ’ ετέρου αστείο επειδή που όλοι μαζί θα κυνηγάτε σαν μπεκάτσες μαζί με το παρόν κυβερνητικό κόμμα και όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς και βουλευτές από το 1985 μέχρι σήμερα. Όσους δεν τους πλήττει η ελληνική οικονομική κρίση είτε γιατί ζουν εκτός Ελλάδας. είτε γιατί έχουν εξασφαλίσει νόμιμα και έντιμα την ζωή τους και των παιδιών τους, θα γελάνε μέχρι δακρύων. Ιλαροτραγωδία στο φόρτε της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα σοστα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/15 20:01

      Ελα που αυτοί που θα την πληρώσουν πάλι την νύφη θα είναι οι μικρομεσαίοι, γιατί οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν φροντίσει να βγάλουν τα λεφτά τους έξω. Γιαυτό κανείς δεν ακουμπά τις λίστες Λαγκαρντ. Ουτε φυσικά και οι Συριζαίοι γιατί και αυτοί είναι μέσα στις λίστες, άσε λοιπόν τις παρλαπίπες γιατί όλοι αυτοί οι απατεώνες πολιτικοί κατά τον Πάγκαλο την έχουν την καβάτζα τους, μαζί φυσικά και κάποιοι δημοσιογράφοι!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *