ροή ειδήσεων

Δίπλα στο Δρομοκαϊτειο συνελήφθη η Βίκυ Σταμάτη – Τηλεφώνησε στον δικηγόρο της και του είπε ότι ήθελε να παραδοθεί



Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και εξουθενωμένη εντοπίστηκε σε εκκλησάκι στο Χαϊδάρι,...
λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, από τους αστυνομικούς η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εντοπίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας Παναγίτσα στο Χαϊδάρι, έπειτα από τηλεφώνημα γνωστού της στο δικηγόρο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος είναι που έδωσε στοιχεία στο συνήγορό της κ. Φραγκίσκο Ραγκούση, ενημερώνοντάς τον ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, όταν η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε από τους άντρες της αστυνομίας στα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κρατούσε στα χέρια της ένα σημείωμα, στο οποίο η ιδία έγραφε: «Μάνα τελειώνεις. Η αγάπη περισσεύει», ενώ από κάτω είχε ζωγραφίσει δύο καρδιές.

Ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζει ότι το μόνο που ψέλλισε εκείνη, ούσα καταπονημένη, ήταν πως έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο και ήθελε να πάει στο παιδί της, να το ξανακρατήσει αγκαλιά.

Ο ίδιος ωστόσο μεταφέρει πως δεν του διευκρίνισε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αν εκείνη δραπέτευσε και κάτω από ποιες συνθήκες.

Eπιπλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες στρέφονται γύρω από ένα πρόσωπο-κλειδί, μία γυναίκα η οποία φέρεται πως είναι εκείνη που τη συνέδραμε για να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο. Εκείνη φέρεται πως της προσέφερε προσωρινό καταφύγιο, όμως ακόμη δεν έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ, ούτε η γυναίκα, ούτε και το καταφύγιο.

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, Γεωργία, μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως η κόρη της εντοπίστηκε από αστυνομικούς δήλωσε στο protothema.gr: «Ευτυχώς βρέθηκε και είναι καλά η κόρη μου. Είναι μια άνασα ανακούφισης αυτό για εμάς».

Αυτή τη στιγμή η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *