ροή ειδήσεων

British Airways: Απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο προς 6 ελληνικά νησιά



Η British Airways, ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα,... συνδέοντας το Λονδίνο με έξι Ελληνικά νησιά εκ των οποίων τα δύο αφορούν σε νέους προορισμούς.

'Ετσι πέραν των Κω, Ρόδου, Μυκόνου και Σαντορίνης, στα δρομολόγια προστίθενται πλέον και απευθείας πτήσεις σε Ηράκλειο και Κέρκυρα, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στον Ελληνικό τουρισμό και δίνοντας την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους επιβάτες να επισκεφτούν αυτούς τους προορισμούς.

Σύμφωνα με ο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με τη Κω δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο, τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Ηράκλειο τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, την Κέρκυρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα, τη Μύκονο τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δεύτερα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή και τη Σαντορίνη δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η British Airways συνεχίζει να επενδύει στην αγορά της Ελλάδας, επεκτείνοντας το δίκτυο των δρομολογίων της και προχωρώντας σε κινήσεις που θα τονώσουν τόσο τον τουρισμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *