ροή ειδήσεων

ΌΡΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: Ανεπάγγελτη με καταθέσεις 97 εκ. ευρώ και νοικοκυρά με 23 εκ. ευρώ!!!



Άνεργοι, ανεπάγγελτοι και συνταξιούχοι, περιλαμβάνονται στη λίστα της κυβέρνησης με τους εκατομμυριούχους υπόπτους για φοροδιαφυγή...


Δήλωναν στις φορολογικές τους δηλώσεις εκατομμύρια αλλά κανείς δεν τους είχε κάνει έλεγχο και τελικά αποδείχθηκε πως οι καταθέσεις τους ήταν πολύ μεγαλύτερες απ' αυτές που δήλωναν.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Βήμα", στη λίστα υπάρχει γυναίκα που δήλωνε άνεργη και ανεπάγγελτη, αλλά είχε καταθέσεις 97 εκατ. ευρώ. Το περίεργο είναι ότι δήλωνε στη φορολογική της δήλωση επί τρία συνεχόμενα χρόνια 15 εκατ. ευρώ και παρόλο που εμφανιζόταν ως άνεργη, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει και να ελέγξει πως μια άνεργη είχε καταθέσεις 15 εκατ. ευρώ ή αν είχε κι άλλα που δεν τα δήλωνε.
Παραδείγματα ακόμα πολλά. Έμπορος είχε δηλώσει την περίοδο 1996 -2015 2,5 εκατ. ευρώ και του βρήκαν αδήλωτες καταθέσεις 36 εκατ. ευρώ. Γυναίκα που εμφανίστηκε ως νοικοκυρά, δήλωσε στην εφορία 7 εκατ. ευρώ, αλλά βρήκαν στους τραπεζικούς της λογαριασμούς 23 εκατ. ευρώ και καλείται τώρα να τα δικαιολογήσει. Εως ότου μπορέσει να τα δικαιολογήσει έχουν δημευθεί όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.
Σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση, θα υπάρχουν κατασχέσεις λογαριασμών, ακινήτων και θυρίδων από τους οικονομικούς εισαγγελείς, που θα προβούν σε ενδελεχείς ελέγχους όλων των "ύποπτων" για φοροδιαφυγή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *