επικαιρότητα

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!Το Greek-Weather.Org, προκάλεσε μεγάλο πανικό σε πολλούς στη χώρα μας... και ο λόγος είναι η πρόβλεψη του για σφοδρό κύμα καύσωνα την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως από την ερχόμενη Δευτέρα 4 του Μάη και μετά !!

Το Greek-Weather.Org, προειδοποιεί για θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τα 38 βαθμούς Κελσίου, που σε ορισμένα τμήματα ίσως να αγγίξει και τους 40 βαθμούς !!

Νότιοι άνεμοι θα μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία αισθητά σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σε επίπεδα καύσωνα.

Σε περιοχές της βόρειας Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 34-35 βαθμούς Κελσίου από τη Τρίτη και μετά, ενώ την Τετάρτη 6 και τη Πέμπτη 7 του μήνα, ο καύσωνας θα σαρώσει τη χώρα μας με θερμοκρασίες που θα φτάνουν τους 35-36 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Θεσσαλίας αλλά και της κεντρικής Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας που είναι μακριά από τη θάλασσα, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38-39 ίσως και 40 βαθμούς Κελσίου !!

Πραγματικά όπως είχε αναφέρει πριν μέρες το Greek-Weather.Org, θα μπούμε απότομα στο Καλοκαίρι στις αρχές του Μάη, πράγμα που ίσως προμηνύει ένα καυτό καλοκαίρι με πολλούς καύσωνες...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γιατί δεν αναλαμβάνει τα ηνία του νοσοκομείου
κάποιος που έχει ζήσει τα προβλήματα από μέσα;;;

ΣΣ: κάποιοι κερδίζουν απο τα προβλήματα!

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης