ροή ειδήσεων

Κουντουρά: Δεν θα συμφωνήσω με μέτρα που μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό



Πρόεδρος TUI: Υλοποιείται επιμήκυνση της περιόδου από 180 σε 210 ημέρες...

Τη στήριξή του στην Ελλάδα και την εκτίμηση ότι η τουριστική κίνηση θα είναι αυξητική και αυτή τη χρονιά, εξέφρασε ο νέος πρόεδρος της TUI κ. Friedrich Joussen, σε δείπνο που παρέθεσε στη Ρόδο, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού κυρίας Ελενας Κουντουρά.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι στόχος της TUI είναι το 2015 να φέρει 10% περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα, σε σχέση με την περσινή περίοδο. Παράλληλα επισήμανε ότι ήδη υλοποιείται η δέσμευση για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα από 180 ημέρες σε 210, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα παραμένει αυθεντικός προορισμός και στρατηγική προτεραιότητα για την TUI.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός, η οποία νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις φήμες περί μέτρων που μπορεί να πλήξουν τον τομέα, τόνισε ότι δεν θα συμφωνήσει με μέτρα που δεν θα έχουν τεκμηριωμένη οικονομική μελέτη και σχεδιασμό και που μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό.

Στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Joussen παρακάθισαν επίσης ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Πάνος Λειβαδάς, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ.Αντώνης Καμπουράκης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου και ξενοδόχοι που συνεργάζονται με τον όμιλο TUI.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *