ροή ειδήσεων

«Ενθουσιασμένοι οι ηθοποιοί – παραγωγοί και σκηνοθέτες με τα γυρίσματα στην Ρόδο»



Από τις 6 Μαϊου 2015 ξεκίνησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο ATRIUM PRESTIGE στην Ρόδο... τα γυρίσματα της ταινίας "ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" σε σκηνοθεσία Delphine και Muriel Coulin.
Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες της ταινίας και αποτελούν από μόνοι τους ένα παράδεισο και ένα διαμάντι που στολίζει την Ρόδο αλλά και σε αυτήν την ίδια την ταινία "ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".
Το συνεργείο και οι ηθοποιοί ενθουσιασμένοι από την τοποθεσία αλλά και την αρχοντικά λιτή πολυτέλεια του ξενοδοχείου πραγματοποιούν τα γυρίσματα της ταινίας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.
Το management του ξενοδοχείου στέκεται στο πλευρό της ομάδας παραγωγής με ενθουσιασμό και η βοήθεια και η συμβολή του είναι ουσιώδης, πολύτιμη και συγκινητική σχεδόν, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν πια και δική τους δημιουργική συμμετοχή. Αυτό δεν είναι εξάλλου και το νόημα της τέχνης; Να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και να δημιουργεί συνθήκες "πολιτισμού", συνεργασίας και κατανόησης;
Στο Atrium Prestige η εμπειρία της κινηματογραφικής μας ομάδας είναι γεμάτη από ωραίες εκπλήξεις. Η ποιότητα του φαγητού, το άψογο service, η ποιότητα των εργαζομένων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουν είναι υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων.
Ελπίζουμε η ταινία να αντικατοπτρίσει την ομορφιά και την ποιότητα του ξενοδοχείου και της Ρόδου οπότε τότε θα αισθανθούμε κι εμείς ότι "δώσαμε πίσω" κάτι από τα τόσα που μας προσφέρει απλόχερα το προσωπικό του καθώς και το νησί και οι κάτοικοί του. Το έχουμε βάλει στόχο ως ομάδα και τους το οφείλουμε.
Η πορεία της ταινίας μετά από το τέλος των γυρισμάτων και του μοντάζ είναι ένα άλλο σκέλος που πιστεύουμε ότι θα συντελέσει ουσιαστικά στην προώθηση του Atrium Prestige και της Ρόδου σε όλο τον κόσμο.
ΟΙ σκηνοθέτιδες Delphine και Muriel Coulin είναι γνώριμες στο φεστιβάλ των Καννών αφού η προηγούμενη ταινία τους με τίτλο "17 κορίτσια" συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καννών αλλά και σε δεκάδες άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο ενώ προτάθηκε για "Βραβείο Καλύτερης ταινίας" στα βραβεία της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Denis Freyd της Archipel 35 γνωστός για τις ταινίες των αδερφών Dardenne οι οποίες συμμετείχαν στο σύνολο τους στο Φεστιβάλ των Κανών ενώ έχουν κερδίσει το Χρυσό Φοίνικα αλλά και δεκάδες άλλα βραβεία σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.
Τέλος τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνει η ελληνο-γαλλίδα ηθοποιός Ariane Labed η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο cast της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο THE LOBSTER που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κανών 2015.
Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα στο άλλο ξενοδοχείο του ομίλου Atrium Hotels στο Atrium Platinum, ώστε να γυριστούν και αρκετά πλάνα από την Βόρεια Ρόδο και ιδιαίτερα την Μεσαιωνική Πόλη. Τα γυρίσματα προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *