ροή ειδήσεων

Νεκρός τουρίστας σε παραλία της Καρπάθου



Νεκρός βρέθηκε πριν από περίπου μία ώρα 50χρονος Πολωνός σε παραλία της Καρπάθου... Ο 5οχρονος τουρίστας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε στα βράχια παραλίας της Καρπάθου, στην περιοχή Νικολάκη Πούντα, στον Αφιάρτη.

Ο τουρίστας διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής και από χθες είχε πάει στην παραλία για μπάνιο. Οι λουόμενοι, κάτοικοι της περιοχής, είχαν δει τα ρούχα του και την τσάντα του στην παραλία, ενώ ο ίδιος είχε βουτήξει στη θάλασσα. Σήμερα όμως, περίπου πριν από μία ώρα, που πήγαν ξανά στη θάλασσα, είδαν ξανά τα ρούχα του με αποτέλεσμα να προβληματιστούν και να ανησυχήσουν.

Οι ίδιοι διαπίστωσαν, σε επαφή με το ξενοδοχείο που διέμενε ο 5οχρονος Πολωνός, ότι το κρεβάτι του ήταν άθικτο και ότι δεν είχε επιστρέψει το βράδυ στο δωμάτιο του. Άρχισαν τις έρευνες και γείτονες κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα βράχια της παραλίας που βρίσκεται στην περιοχή Νικολάκη Πούντα στην Κάρπαθο.

Αστυνομία και Λιμενικό διενεργούν τώρα έρευνα στην περιοχή. Ο θάνατος του 50χρονου φέρεται να οφείλεται σε πνιγμό, αφού βρέθηκε στα βράχια της παραλίας, αλλά τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διερευνηθούν.

Η ηλικία του αδικοχαμένου άνδρα προσδιορίζεται περίπου, αφού επίσημα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά.

ΠΗΓΗ: Black Monday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *