ροή ειδήσεων

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ: Δεσμεύονται οι καταθέσεις μεγαλοεργολάβου!!



Μέσω ελέγχου σε τραπεζικούς λογαριασμούς αποκαλύφθηκε ότι…
διευθύνων σύμβουλος κατασκευαστικής κατέθετε σε προσωπικούς λογαριασμούς ή σε συγγενικά πρόσωπα χρήματα της εταιρείας, σύμφωνα με το euro2day.gr.

Μπλόκο στις τραπεζικές καταθέσεις και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων επέβαλε το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου σε διευθύνοντα σύμβουλο τεχνικής εταιρείας, μετά τη βεβαίωση φόρων και προστίμων άνω των 20 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή.


Όπως έδειξε ο έλεγχος, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος έπαιρνε μαύρο χρήμα από τα ταμεία της εταιρείας και τα κατέθετε στον τραπεζικό του λογαριασμό με συνδικαιούχους συγγενικά του πρόσωπα.


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μετά το άνοιγμα «μίλησαν» και έδειξαν κατάθεση μετρητών 7 εκατ. ευρώ το 2004 και επιπλέον 33 εκατ. το 2005 τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματα, ενώ δεν αποτυπώνονταν ούτε και στους ισολογισμούς της επιχείρησης.


Το κουβάρι του ελέγχου άρχισε να ξετυλίγει η ειδική μονάδα που έχει δημιουργηθεί από τη ΓΓΔΕ Κ. Σαββαΐδου στο ΚΕΦΟΜΕΠ με τη συνδρομή οικονομικού εισαγγελέα.


Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εντοπίστηκε με σύστημα ανάλυσης κινδύνου στη βάση των 65 CD που έχουν περιέλθει στον έλεγχο της υπηρεσίας και στα οποία αποτυπώνονται εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με μεγάλες καταθέσεις για την περίοδο 2002-2012.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *