ροή ειδήσεων

Αυτός είναι πολιτικός που έδωσε η Βίκυ Σταμάτη [όνομα]



Για θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή μίλησε κατά την πολύωρη κατάθεσή της..... ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου και της επίκουρης Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, η Βίκυ Σταμάτη, που κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων...

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου φέρεται να επανέλαβε τα όσα είχε καταθέσει αρχικά στον Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, μιλώντας για ένα πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται σε θέματα διαφθοράς στην πολιτική ζωή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε ό,τι της είχε εκμυστηρευτεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, γι' αυτό και την ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει και ο πρώην Υπουργός ενώπιον των Εισαγγελέων Διαφθοράς.

Ο συνήγορος της κ. Σταμάτη επισήμανε ότι η εντολέας του δεν ζητεί κανένα αντίδωρο για όσα κατέθεσε. «Η αποφυλάκιση είναι σκοπός της προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έφθασε στους Εισαγγελείς συνοδευόμενη από τον ψυχίατρό της, ο οποίος, αφού διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να παραμείνει, αποχώρησε.

Η καταδικασμένη σε κάθειρξη 12 ετών για τις μίζες των εξοπλιστικών Βίκυ Σταμάτη, καταθέτοντας πριν από έναν μήνα περίπου στον εισαγγελέα Γρηγ. Πεπόνη, είχε αναφερθεί στα ονόματα δύο πολιτικών που ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τα οποία -όπως είχε υποστηρίξει- επιβουλεύονται το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της.

Σε αυτούς απέδιδε και την απόρριψη των αλλεπάλληλων αιτήσεων αποφυλάκισής της. Δεν είχε δώσει, όμως, κάποια στοιχεία που να συνδέουν τα πρόσωπα αυτά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά. Πάντως από πλευράς Άκη Τσοχατζόπουλου έχει γραφεί η ιστορία για τον κ Γιώργο Παπανδρέου με την μεσολάβηση στενού του συνεργάτη και υπουργού για 20εκατ € ,τα όποια αρνήθηκε να δώσει ο Άκης .

Για τον κ Γιάννο Παπαντωνίου υπερασπιστής του Άκη έχει υποστηρίξει ότι ο Τσοχατζόπουλος κρατεί ντοκουμέντα για τον κ Παπαντωνίου στα οποία αναφέρεται ποσόν ύψους 30εκατ €.
Μέχρι στιγμής όμως κανένα από αυτά τα ισχυριζόμενα στοιχεία δεν έχει κατατεθεί στις δικαστικές αρχές ούτε έχουν δοθεί στην δημοσιότητα .Από το περιβάλλον των 2 πρώην υπουργών διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν καμιά σχέση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να έβγαλε από το κάδρο των ευθυνών τον Γιώργο Παπανδρέου. Όχι όμως και τον Γιάννο Παπαντωνίου. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά, δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο, παρά μόνο εξιστόρησε διάφορα γεγονότα, όπως κατά την ίδια έλαβαν χώρα την επίμαχη χρονική περίοδο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *