ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο για τον συντονισμό κινητοποιήσεων για τους συντελεστές ΦΠΑ



Προσκεκλημένοι ήταν Βουλευτές και πρώην Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου,... εκπρόσωποι Δήμων, Περιφέρειας, επιμελητηρίων, φορείς του τόπου και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και των κομμάτων.


Τη Χρυσή Αυγή σε επίπεδο Νομού, εκπροσώπησε ο Συναγωνιστής Σπυρίδης Σάββας συνοδευόμενος από τον συναγωνιστή Νικόλαο Αττιτή, υπεύθυνο πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο Ρόδου. Κατά την τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, ανέφερε τα παρακάτω.

Θα ξεκινήσω με την εισαγωγή του Προέδρου, ο οποίος μέσα σε τρείς σειρές για τα αίτια της άλωσης της Πόλης, αποτύπωσε την ψυχρή πραγματικότητα, η οποία σήμερα είναι ακριβώς η ίδια όπως και τότε. Ο ίδιος τρόπος σκέψεις, τα ίδια οικονομικά προβλήματα και οι ίδιοι κίνδυνοι παραμονεύουν από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα.
Εμείς συμφωνούμε με τη θέση της Δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εννοείτε, καθώς και με τους φορείς και παραγωγικές τάξεις του τόπου για αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα. Αυτά που λέγονται και σωστά είναι και τεκμηριωμένα.
Υπάρχει όμως ένας προβληματισμός και μια ανησυχία που θέλω να καταθέσω, από μία άλλη οπτική γωνία.
Βλέπουμε ένα κόμπλεξ και μια εχθρότητα διαχρονικά να διακατέχει το Αθηνοκεντρικό κράτος.
Είναι σαν να έχουν βάλει στόχο ζωής, να καταστρέψουν το ποιο ευαίσθητο σημείο της χώρας και οικονομικά αλλά και γεωστρατηγικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Ενώ μετά βίας προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο εδώ και να υπάρχει ζωή σε αυτό το ευαίσθητο και ακριτικό μέρος, οι κυβερνώντες διαχρονικά προσπαθούν να είναι όσο ποιο εχθρικοί γίνετε. Η αρχή έγινε με την κατάργηση του αφορολογήτου… και εδώ και πολλά χρόνια ο μεγάλος καημός τους είναι η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά. Μας δίνουν την εντύπωση, ότι θέλουν να αναγκάσουν τους κατοίκους, να εγκαταλείψουν τα νησιά και να μετοικίσουν οπουδήποτε αλλού μακριά από εδώ. Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές μόνο ύποπτες χαρακτηρίζονται. Μόνο συνεργάτες εχθρικών χωρών θα μπορούσαν να επεξεργάζονται τέτοια σχέδια, ή ηλίθιοι.
Ενώ τόσο τους κόφτει η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά, παράλληλα βλέπουμε να χαρίζονται ή να παραμελούν περιπτώσεις όπως:
· (Φ.Π.Α) ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ από την Hochtief,
· Μεγάλες απώλειες Φ.Π.Α. για το ελληνικό κράτος από το λαθρεμπόριο και τις εικονικές εξαγωγές καυσίμων,
· Φ.Π.Α. ύψους 6 εκατ. ευρώ για την SIEMENS.
Και πολλά ακόμη..
Οι λεγόμενοι δανειστές τα μεγαλύτερα λαμόγια όπως βλέπετε.
Οι Έλληνες ματώνουν, υποφέρουν και φτωχοποιούνται, μισθοί και συντάξεις συρρικνώνονται, το έλλειμμα αντί να μειωθεί, μεγαλώνει, στους φόρους προστίθενται συνεχώς και άλλοι φόροι, χωρίς κανείς να μας πει ξεκάθαρα την αλήθεια για το πού καταλήγει το «αίμα» του λαού.
Η αύξηση του ΦΠΑ και στα νησιά, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα που έρχονται, αποδεικνύουν πως ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό για να αυξήσει τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων.

Η απάντηση, είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ! Και αγώνας μέχρι εσχάτων, γιατί αυτό το θέμα αφορά και τη στρατηγική επιβίωση ολόκληρου του Έθνους.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/5/15 22:07

    Τώρα μάλιστα ..... σωθήκαμε !!!! ΑΝ είστε οι ίδιοι που φέρατε την χώρα σε αυτό το χάλι .............. θα πάμε πιό γρήγορα για φούντο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/15 22:10

    Είναι χαμένη υπόθεση των συντελεστών του ΦΠΑ. Αφού δεν καταφέρατε να περιορίσετε την δισθεώρατη φοροδιαφυγή, μην περιμένετε αλλαγή στάσης από τους θεσμούς. Οταν επισήμως το 90% δεν χτυπάει ταμειακή μηχανή πως περιμένετε να σας ακούσουν .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/15 19:03

    Χρυσή Αυγή, έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο, άντε να χαθείτε ΝΑΖΙσταρια στο Χίτλερ γρήγορα μάθατε και το ΦΠΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *