ροή ειδήσεων

Αποκαλύπτουμε τους δυο νεαρούς βουλευτες που ο Σαμαράς τους έχει ταξει το δαχτυλίδι



Δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν και άλλοι που έχουν λάβει παρόμοια υπόσχεση....

Καθόλου περίεργο. Σε συνέχεια όμως του ρεπορταζ της δημοκρατίας, οι δύο φερέλπιδες νέοι που έχουν λάβει …ταυτοχρόνως το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Σαμαρά είναι οι:


Ο μέγας Κυριάκος Μητσοτάκης. Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Σαμαράς σε συντοπίτες του στους Χριστιάνους (στον καφενέ) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του.
Μην απορούμε λοιπόν γιατί ο Κυριάκος κανει αυτά τα αυτοκτονικά θεατρινιλίκια, όπως την καταψήφιση Παυλόπουλου ή τις κοτσάνες περί οικογενειοκρατίας. Πιθανότατα είναι καθ’ υπαγόρευση του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» καθότι ο ίδιος πολύ θα ηθελε να τα βάλει με τον Παυλόπουλο ή τον Καραμανλή, που να τολμήσει όμως…

Ο δεύτερος επιλαχών είναι έκπληξη. Πρόκειται για τον Κώστα Καραγκούνη.


Δεν είναι μόνον η συμπεριφορά του, αφού συναγωνίζεται επάξια τον Κυριάκο σε άθλιες δηλώσεις. Μπορεί να μην έχουμε ίδια γνώση για δέσμευση του Σαμαρά, σημαντικός παράγοντας του Αγρινίου και θερμός υποστηρικτής του Καραγκούνη, έλεγε στις πρόσφατες εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου: «Είναι δυνατόν ο Καραγκούνης να καθόταν και να έκανε τον εκπρόσωπο του Σαμαρά; Για χαζό τον έχετε να εξευτελίζεται έτσι; Ο Σαμαράς του έχει τάξει το δαχτυλίδι της διαδοχής, αλλιώς ο Κώστας θα την είχε κανει με ελαφρά πηδηματάκια. Είναι σοβαρός ο Κώστας»

Κάτι τέτοια ακούν οι ηρωικοί νεκροί. Και ετοιμάζονται για δεύτερη έξοδο. Να μας πετάξουν έξω εμάς που ανεχόμαστε τέτοιες πολιτικές περσόνες δηλαδή…


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *