ροή ειδήσεων

Διαγωνισμός για πώληση του πρώην Capsis στη Ρόδο



Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.... στην Ιξιά της Ρόδου αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Eurobank.

Πρόκειται για το πρώην Capsis το οποίο παραμένει κλειστό τουλάχιστον μία πενταετία. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 5 κτίρια στα οποία μεταξύ άλλων υπάρχουν συνολικά 691 δωμάτια με δυναμικότητα περίπου 1.820 κλινών και συνεδριακό κέντρο 8.807 τ.μ. Η τράπεζα έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους για να διαπιστώσει πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον. Μεταξύ των εταιρειών που φέρονται να ενδιαφέρονται για τη μονάδα είναι η Λάμψα. Η Λάμψα, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», κατέχει μεταξύ άλλων και το 50% της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Sheraton Rhodes Resort, επίσης, στην Ιξιά της Ρόδου.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι Ελληνας ομογενής που δραστηριοποιείται στη Νότια Αμερική εισήλθε επιχειρηματικά έναντι 23 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχείο Πεντελικόν που βρίσκεται στην Κηφισιά. Από την πλευρά της η ιδρύτρια εταιρεία του ξενοδοχείου κάνει λόγο για συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα. Στο μεταξύ, ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από ομάδα επενδυτών για την εξαγορά του Athens Ledra Hotel επί της οδού Συγγρού. Η μονάδα με δυναμικότητα περίπου 310 δωματίων έχει δανειακές υποχρεώσεις που ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ. Tραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου εντός του μήνα το ξενοδοχείο θα βγει σε πλειστηριασμό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *