ροή ειδήσεων

Ο Ιάλυσος στη Γ' Εθνική! (pics)



Οι νησιώτες νίκησαν 3-0 την Θύελλα Ραφήνας και πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην τρίτη κατηγορία...

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-0

Ιστορική στιγμή για τον Ιάλυσο ο οποίος την Κυριακή (31/5) γιορτάζει την άνοδο του στη Γ' Εθνική. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου σε ένα κατάμεστο ''Οικονομίδειο Στάδιο'' στο οποίο βρέθηκαν περίπου 2.500 φίλοι του ποδοσφαίρου, κατάφεραν να επικρατήσουν 3-0 της Θύελλας Ραφήνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου, και να πάρουν το εισιτήριο για την Football League 2.

Αντίθετα, οι Λιγνιτωρύχοι του Πέτρου Τσιγκούλη που ούτως ή άλως είχαν δύσκολο έργο, αφού πήγαιναν μόνο για νίκη στη νησί, μένουν στην Α' ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ολοκληρώνοντας πάντως μια χρονιά με μεγάλες επιτυχίες, αλλά χωρίς την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Αυτόν τον στόχο πέτυχε ο Ιάλυσος, ο οποίος με γκολ των Χατζηλιόντα (δύο), Αθανασίου έφτασε στο τελικό 3-0 και πανηγύρισε την σπουδαία επιτυχία της ανόδου.




Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για τις δύο ομάδες την ώρα που το θερμόμετρο άγγιζε τους 30 βαθμούς κελσίου. Η φάση-κλειδί του αγώνα σημειώθηκε στο 36' όταν ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα για ένα μαρκάρισμα του Τσέλιου στον Σπάρταλη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζηλιόντας ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του ''Οικονομίδειου Στάδιου'', στο οποίοι οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.



Λίγο αργίτερα και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0 όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Χατζηλιόντα ο Αθανασίου πετάχθηκε και με κεφαλιά νίκησε τον Κατσιούλη. Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ είχαμε μια ολιγόλεπτη διακοπή, καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Θύελλας, με τους ανθρώπους των Λιγνιτωρύχων να διαμαρτύρονται για αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου. Μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου με πρωταγωνιστές τον Παπαδημήτρη και τον Μανουσάκη οι οποίοι είδαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.



Μ' αυτά και μ' αυτά το ματς έχασε τον ρυθμό του, με την Θύελλα από εκεί και πέρα να ψάχνει αντίδραση αλλά το τρίτο γκολ του Ιάλυσου στο 57' με νέα εκτέλεση πέναλτι του Χατζηλιόντα (το κέρδισε ο Σταυλας από τον Τασόπουλο) απλοποίησε τα πράγματα. Όλα τελείωσαν στο 66' όταν ο Τασσόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σταυλά. Τα υπόλοιπα 25 λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν την ιστορική άνοδο τους στην Γ' Εθνική.



Διαιτητές: Παπαπέτρου, Τουμπακάρης, Ελευθερίου (Αθήνα)




ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Μαλλιάκας, Παπαδημήτρης, Αθανασίου (87' Μαθιός), Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας, Σπάρταλης (70' Χειμωνέττος), Χατζηφούντας (78' Καρπαθάκης), Σταυλάς, Παφιάκης, Φυλακούρης

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος (64' Κατσούγκρης), Ντούνης, Μανουσάκης (60' Μουλλάκης), Τασσόπουλος, Σερέτης, Χαρακτίδης (46' Καζάντζης), Ντόσκας, Αθανασόπουλος, Γεραγωτέλης, Δημεσπύρα

Πηγή: news12

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *