ροή ειδήσεων

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας οι Αρχές για το σχέδιο «κουκουβάγια».


Αστυνομία και υπηρεσίες ασφάλειας σε πλήρη ετοιμότητα στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθούν έκτροπα...
Άλλωστε από την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ έχουν περικοπεί και καλοκαιρινές άδειες. Συχνές είναι οι περιπολίες στα σημεία όπου υπάρχουν τραπεζικά υποκαταστήματα αλλά και ΑΤΜ, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα.

Η ανησυχία που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων είναι μήπως κάποιοι εκμεταλλευθούν το κλίμα των ημερών και υπάρξουν έκτροπα.

Υπενθυμίζεται πως πριν μικρό χρονικό διάστημα είχε κυκλοφορήσει μία θεωρία συνωμοσίας (;) που έλεγε πως άγνωστοι στην Αθήνα ζητούσαν κουκουβάγιες, δηλαδή ελεύθερους σκοπευτές. Πρόκειται για συγκεκριμένη ομάδα η οποία έδρασε στην Ουκρανία και δη στο Κίεβο.

Οι φήμες για προσπάθεια αποδόμησης είναι πιο έντονες από ποτέ με πηγές να αναφέρουν μέχρι και το «σχέδιο Πικραμένου». Πρόκειται για το σχέδιο που είχε καταρτισθεί τότε, επί ημερών Παναγιώτη Πικραμένου, ώστε να μην περάσει τυχόν προσπάθεια υπονόμευσης του κράτους.
ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ! Τι σημαίνουν οι «κουκουβάγιες» που ζητάνε άγνωστοι στην Αθήνα

Πρόκειται, όπως λένε οι φήμες, για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρη δράση στην Ουκρανία.

Σκότωναν εν ψυχρώ, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας και στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.

Η συγκεκριμένη φήμη έχει βάση καθώς το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.

Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.

Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *