ροή ειδήσεων

Οι μαθητές της Ρόδου που κερδίζουν σημαντικά δώρα από την Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές... του Δήμου Ρόδου" που οργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ρόδου", όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούσαν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Έως 31 Μαΐου 2015, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου που είναι τοποθετημένα και λειτουργούν σε:


√Πλατεία Ψαροπούλας √Πύλη Αρνάλδου


οι μαθητές αλλά και οι οικογένειές τους επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ρόδου» περιελάμβανε:


√ Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Ρόδου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε έως 31Μαΐου 2015.


Τα σχολικά τμήματα, τα οποία πρώτευσαν, συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες (έχοντας, άρα, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης) και κέρδισαν τα μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ είναι τα ακόλουθα:


 1ος Νικητής:
Το Γ2 Τμήμα του 7ου Γυμνασίου Ρόδου, που επέστρεψε 41.466(πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα Tablet


 2ος Νικητής:
Το Γ2 Τμήμα του 13ουΔημοτικού ΣχολείουΡόδου, που επέστρεψε 21.658(πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα MP4musicplayer


 3ος Νικητής:
Το Ε Τμήμα του 11ουΔημοτικού ΣχολείουΡόδου, που επέστρεψε 17.060(πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κερδίζουν από ένα MP3musicplayer



Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ρόδου» ολοκληρώθηκε για φέτος, αλλά η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεσηόλωνμας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *