ροή ειδήσεων

Καμμένος: Δεν δεχόμαστε εντολές, είμαστε ανεξάρτητο Κράτος



Διαφωνούμε και σε πολλές από τις ελληνικές προτάσεις, είπε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ.... Τι είπε στον Άδωνη Γεωργιάδη για τα κλαμπ της Μυκόνου, τις σαμπάνιες και τον ΦΠΑ στα νησιά.

«Δεν δεχόμαστε τις εντολές αυτές, δεν ακολουθούμε τις συστάσεις προς ένα ανεξάρτητο κράτος, έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες του λαού» υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στα σκληρά μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο των δανειστών, ενώ αναφερόμενος στην ελληνική πρόταση για την συμφωνία είπε ότι «η διαπραγμάτευση έγινε και εντός των δικών μας κομμάτων και δεν συμφωνούμε σε πολλά από αυτά, είναι όμως στα όρια της λαϊκής εντολής. Επομένως ή θα προχωρήσει η πρόταση της Κυβέρνησης ή να αναλάβουν την ευθύνη όσοι θα έχουν δυναμιτίσει την προσπάθεια της διαπραγμάτευσης».

Όπως τόνισε, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, σε μια ομιλία στην Βουλή που έγινε υπό τις φωνές βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του Νικήτα Κακλαμάνη για ότι αφορά την μεταβολή του καθεστώτος του ΦΠΑ στα νησιά, «για τον ΦΠΑ στα νησιά το mail Χαρδούβελη έλεγε χειρότερα» και προσθέτοντας ότι «στις καρέκλες που ξαπλώνουν κάποιοι στα κλαμπ της Μυκόνου και πίνουν την σαμπάνια τους, θα την πληρώσουν στο 23%, εμείς τους νησιώτες τους προστατεύουμε».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης τους κάλεσε να απαντήσουν «αν στηρίζουν την πρόταση για κατάργηση του ΕΚΑΣ, αν στηρίζουν την πρόταση για ΦΠΑ στο ρεύμα που σημαίνει μαγκάλια και νεκρούς», ενώ κοιτώντας προς την πτέρυγα του Κομμουνιστικού Κόμματος, είπε σε ότι αφορά το θέμα της Σούδας, «εμείς προτείναμε την μεταφορά αεροπορικών δραστηριοτήτων στην Κάρπαθο. Δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας νέας βάσης», συμπληρώνοντας «αν δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει η δραστηριότητα από την Κρήτη να μεταφερθεί σε ένα νησί των Δωδεκανήσων που έχει στον κύκλο του το Καστελόριζο, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

Στην δευτερολογία του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στην προηγούμενη Κυβέρνηση αλλά και στο Ποτάμι, κάλεσε εκ νέου τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια, ενώ έκλεισε "συμβουλεύοντας" όσους ζητούν εκλογές λέγοντας ότι ..."προσέξτε, γιατί καμιά φορά οι προτάσεις γίνονται αποδεκτές".

antenna

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/15 15:37

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 9000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΚΑΡΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΣ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ? ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *