ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε να δέχεται σκάφη η μαρίνα Ρόδου - Έγιναν και οι πρώτες προσλήψεις!



Ξεκίνησε να δέχεται σκάφη η μαρίνα Ρόδου! Ήδη τις προηγούμενες μέρες φιλοξενήθηκαν...
τέσσερα σκάφη στο πλαίσιο ελέγχου λειτουργίας των εγκαταστάσεων και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά το τέλος του μήνα αναμένεται αρκετή προσέλευση σκαφών. Το ενδιαφέρον πάντως για τη μαρίνα της Ρόδου είναι έντονο από την πλευρά των ιδιοκτητών σκαφών!

Το φιλόδοξο αυτό έργο, παρά τις όποιες αμφιβολίες φαίνεται να είναι μετά από δεκαετίες πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του και σύντομα θα τεθεί σε κανονική λειτουργία (τουλάχιστον ένα μεγάλο τμήμα του). Σημειώνεται ότι έχουν γίνει και οι πρώτες προσλήψεις προσωπικού και συγκεκριμένα καβοδετών και ρεσεψιονίστ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σταδιακά θα γίνουν και άλλες προσλήψεις για την λειτουργία της μαρίνας.





Πρέπει να αναφερθεί ότι οι εγκαταστάσεις είναι οι πλέον σύγχρονες και λειτουργικές και θα καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών σκαφών. Επίσης, η μαρίνα έχει ετοιμάσει μία ηλεκτρονική σελίδα με τουριστικές πληροφορίες για τη Ρόδο (ξενοδοχεία, μνημεία, διασκέδαση, αγορές κλπ). Δεδομένου ότι τα info kiosk του δήμου δεν θα λειτουργούν φέτος λόγω περικοπών στη χρηματοδότηση του ΠΡΟΤΟΥΡ αυτή η ηλεκτρονική σελίδα θα εξυπηρετεί πολύ τους ξένους επισκέπτες του νησιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *