ροή ειδήσεων

Τζωρτζής Δημήτρης: Παράδοση 45 χρόνων στη Ρόδο



Τα πρατήρια υγρών καυσίμων, όπως όλες οι επιχειρήσεις , έχουν δεχτεί σημαντικό πλήγμα...
με την επιβολή των capital controls και βλέπουν τους τζίρους τους να βαίνουν μειούμενοι. Επίσης έχουν να αντιμετωπίσουν το θέμα με την μη πληρωμή επιταγών που τους έχει οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία. Παρόλα αυτά οι Ροδίτες επιχειρηματίες διατηρούν την αισιοδοξία τους.

Σε δηλώσεις του το πρ. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βενζινοπωλών Ρόδου, Δημήτρης Τζωρτζής, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχουμε καταφέρει να είμαστε συνεχιστές των επιχειρήσεων υγρών καυσίμων που βρίσκονται σε Ιαλυσό και Σαν Φραντζίσκο , διατηρώντας μια παράδοση 45 χρόνων . Πρόσφατα βραβευτήκαμε για τη συνολική παρουσία του ονόματος ΅'ΑΤζωρτζής'Α'Α στο χώρο των καυσίμων . Είναι μεγάλη τιμή και συνδέεται με το ότι οι επιχειρήσεις μας παραμένουν επί σειρά δεκαετιών προσηλωμένες στις ανάγκες του πελάτη παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Δεν θέλω να σταθούμε όμως τόσο στην βράβευση. Η χρονική συγκυρία δεν είναι καλή και όλοι πρέπει να σταθούμε ακόμα περισσότερο, δίπλα στον καταναλωτή , που είναι εξάλλου και πελάτης μας», ανέφερε ο κ. Τζωρτζής.

«Παρότι και στη Ρόδο ο τελευταίος μήνας ήταν πτωτικός τόσο σε τζίρο όσο και σε κερδοφορία , σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι , εμείς συνεχίζουμε στηριζόμενοι στο τρίπτυχο εξυπηρέτηση , ποιότητα , ανταγωνιστική τιμή. Στην επιχείρησή μας στην οδό Καζούλη 2 στο Σαν Φραντζίσκο , διαθέτουμε πλέον όλο το χρόνο και τα ενισχυμένα είδη των βενζινών και των πετρελαίων , ανεβάζοντας τον αριθμό των προσφερόμενων ειδών καυσίμων. Σε συνεργασία με γειτονικές επιχειρήσεις έχουμε προχωρήσει σε προωθητικές ενέργειες προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες μας και στο χώρο του πλυντηρίου. Επίσης πέρα από υφιστάμενες συνεργασίες με εταιρείες που διαθέτουν στόλους αυτοκινήτων θα προχωρήσουμε άμεσα και σε νέες , διευρύνοντας τη συνεργασία μας εκτός από τα καύσιμα και στα λιπαντικά» σημείωσε ο Ροδίτης επιχειρηματίας.

«Όλα τα χρόνια που ασχολούμαστε με το ΅'Αεπιχειρείν'Α'Α έχουμε να καταθέσουμε κάτι το οποίο πιστεύουμε ακράδαντα αν έστω και μια στιγμή ξαποστάσεις τα γεγονότα σε ξεπερνούν . Γι'Α αυτό και συνεχίζουμε από το πρωί ως το βράδυ να βρισκόμαστε στις επιχειρήσεις μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο , τόσο για τους εαυτούς μας , όσο και για τους πελάτες μας» κατέληξε ο κ. Τζωρτζής.

Πηγή: Express.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *