επικαιρότητα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με ομαδικές εκτελέσεις στο ρωμαϊκό θέατρο της Παλμύρας δημοσίευσε το Ισλαμικό Κράτος (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)Κολοσαίο η Παλμύρα. Στο ελληνιστικό της αμφιθέατρο το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποίησε....
ομαδική εκτέλεση δεκάδων αιχμαλώτων σύριων στρατιωτών.
Είναι μάρτυρες είναι ήρωες.Σκηνές αποκάλυψης. Ηρωες λιοντάρια του συριακού στρατού ρίχνει στα λιοντάρια του Κολοσαίου της Παλμύρας το Ισλαμικό Κράτος.25 ήρωες ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος.


Ισάριθμοι οι δήμιοι. Τους πυροβολούν με πιστόλια εξ επαφής στο κεφάλι πισώπλατα.Στο φόντο της σκηνής υπάρχει μια τεράστια σημαία του Ισλαμικού κράτους.ένοπλοι επιτηρούν.Το αμφιθεάτρο είναι κατάμεστο από θεατές.


Είναι ήρωες είναι μάρτυρες.
To βίντεο 10΄ με την αποκαλυπτική σκηνή διέδωσε το Ισλαμικό Κράτος σήμερα Σάββατο.


Η εκτέλεση έγινε στις 21 Μαίου από τους τζιχαντιστές.Οι κουκουλοφόροι δήμιοι είναι ανήλικοι.Το πλήθος που παρακολουθεί από τις κερκίδες του ελληνιστικού α μφιθεάτρου είναι άτομα που συνοδεύονται ως και από ατ παιδιά τους.Πριν την εκτέλεση ένας νεός τζιχαντιστής κατηγορεί τους στρατιώτες ότι είναι «Nossaris», όρος που αποδίδεται στους αλαουίτες.

makeleio.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά