επικαιρότητα

Ο Αγγελος Τσάμης για Κολοσσό Ρόδου: «Ομορφα χρόνια»Ο Αγγελος Τσάμης πέρασε όμορφα χρόνια στην Ρόδο....
Οι σεζόν 2008-2012 (πρώτη θητεία στον Κολοσσό) και 2013-2015 (δεύτερη θητεία) ήταν, ίσως, οι καλύτερες της καριέρας του.
Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο έγραψε από καρδιάς κάποια λόγια στο προφίλ του στο Facebook: «Ολα τα όμορφα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν. Ετσι και αυτό το όμορφο ταξίδι στην ομάδα του Κολοσσού τα τελευταία 6 χρόνια έφτασε στο τέλος του. Προσέφερα πολλά στην ομάδα, η ομάδα μου προσέφερε επίσης πολλά και σίγουρα ήταν τα καλύτερα χρόνια μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους του νησιού, αλλά και με τους ανθρώπους της ομάδας ιδιαίτερα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου και να τους ευχηθώ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».
Πλέον, ο Αχαγιώτης γκαρντ ετοιμάζεται για το καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του, ευελπιστώντας να ζήσει με την φανέλα του Προμηθέα όλα όσα είχε ζήσει και με εκείνη της Ολυμπιάδας.
Αν όλα πάνε καλά, τότε η παραμονή του Τσάμη στην Α2 Εθνική θα αποτελέσει μια απλή παρένθεση και ο έμπειρος γκαρντ θα επιστρέψει θριαμβευτής στη μεγάλη κατηγορία με μια ακόμη ομάδα της Πάτρας.
Στο χέρι του είναι να ξαναγράψει ιστορία, όπως ακριβώς είχε κάνει και την σεζόν 2005-΄06!

pelop

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης